Bu kez Gül'le seçim turu

AK parti Milletvekili Ceylan, Başkan Zeki Gül'le esnaf turu yaptı.

31 Mayıs 2018 Perşembe 19:29
Bu kez Gül'le seçim turu

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, esnaf turunu Belediye Başkanı Zeki Gül’le birlikte yaptı.

ŞAHLANIŞ DÖNEMİ

İnönü Caddesi esnafını ziyaret eden Ceylan, 24 Haziran seçimlerinin önemine değinerek,

“Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde ülkemizin, milletimizin ve çocuklarımızın geleceği için 16 yıldır yapılan hizmetlerin artarak devam etmesi için oyların mutlaka Cumhurbaşkanımıza ve AK Partiye vermeliyiz.” dedi.

AK Parti’yi diğer partilerden ayıran en temel özelliğin hizmet olduğunu kaydeden Ceylan, “AK Parti, 16 yıl boyunca Türkiye’ye olduğu gibi Çorum’a da çok büyük hizmetler yaptı. Ancak şimdi Cumhurbaşkanımızın ‘Şahlanış Devri’ olarak tarif ettiği yeni bir dönemin eşiğindeyiz. Bunun için 24 Haziran’da sizlerin desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

Ceylan toprak sanayi sektörünün temsilcisi tuğla ve kiremit fabrikalarını da ziyaret etti. Belediye Başkanı Zeki Gül’ün de eşlik ettiği ziyaretlerde Ceylan, fabrika işçileri ile buluşarak, 24 Haziran için destek istedi.  

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Türkiye’yi yıkma planlarında bir türlü başarılı olmayanların, gözünü 24 Haziran’a diktiğini belirterek, “Asıl mesele burada AK Parti değil asıl mesele bizleri bölmek ve ortadan kaldırmaktır” dedi.

İşçilerle hitaben konuşan Ceylan, AK Parti ile Türkiye’nin şahlanışa geçtiğini bu şahlanışı 2023 ile zirveye taşıyacaklarını kaydederek, şöyle dedi; “Ya eski Türkiye’ye döneceğiz, yâda 24 Haziran’da kaldığımız yerden yeniliklere devam diyeceğiz. Dünyadan Müslüman ülkeleri silmeye çalışıyorlar. Müslüman dünyasının haçlı seferlerinin yeniden başladığını bilmesi gerekiyor. Tüm dünyada bulunan Müslüman ülkeleri savaş halinde. Gözyaşı ve kanın akmadığı iki ülke dışında Müslüman ülkesi yok. Bunlardan biri Türkiye biri de İran’dır.

TEK KALE BİZİZ

Müslümanların ve mazlumların tek kalesi Türkiye. Ülkemizi yıkmak için ellerinden gelen çirkin planları hayata geçirdiler. Bunla Gezi olayları ve 15 Temmuz’du. Ama bu oyunları birlik ve beraberliğimiz sayesinde bozduk. Şimdi sıra geldi 24 Haziran seçimlerine. Bu seçimde de Türkiye’nin birliğini ve beraberliğini sağlayan ve ayakta tutan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yıkmak için her türlü oyunu oynama başladılar. Asıl mesele burada AK Parti değil asıl mesele bizleri bölmek ve ortadan kaldırmaktır.

VAKİT BİRLİK VAKTİ

Bu oyunları bozabilmek için Cumhurbaşkanımızı meclisimize güçlü göndermemiz gerekmektedir. Buda ne kadar çok milletvekili meclisi gönderirsek o kadar çok güçlü oluruz demektir. Bizler huzurlu, yarını olan, bombalar patlamayın barış ve kardeşlik içinde yaşayan bir Türkiye için sizlerin desteklerini bekliyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mertçe 2018-05-31 20:08:11

Sevimsiz Külcü bile senden iyi başkanlık yaptı Zeki Gül en azından gel gel git git diyemediler.