CHP: ‘Öncelik parti değil, halk olmalı’

CHP Çorum İl Başkanlığı, Çorum Belediyesi’ne bağlı karla mücadele ekiplerinin AK Parti il Başkanlığı binası önünde kar mücadelesini eleştirdi.

26 Ocak 2022 Çarşamba 23:42
CHP: ‘Öncelik parti değil, halk olmalı’

CHP Çorum İl Başkanlığı, Çorum Belediyesi’ne bağlı karla mücadele ekiplerinin AK Parti il Başkanlığı binası önünde yaptığı kar kürüme ve temizleme çalışmasını eleştirdi.

Partinin kurumsal sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, bir siyasi parti binasının etrafı titizlikle temizlenirken, önceliği halkın, iş dünyasının, esnafın kullandığı alanlara vermek gerektiği belirtilerek, belediye yönetimi adil ve tarafsız hizmet vermeye davet edildi.

İşte CHP İl Başkanlığı’nın o paylaşımı:

“Kar berekettir, temizliktir, saflıktır… Son günlerde bol bol yağarak toprağı doyuran, gelecek günler için umutlarımızı yeşerten karın çilesine de, zorluklarına da katlanmak durumundayız. Ancak katlanamadığımız bir durum var ki o da adaletsizlik.

Çorum Belediyesi ekipleri, yoğun kar yağışının ardından yol açma, temizleme, tuzlama, buz kırma çalışmalarına ağırlık verdi. Kendilerine kolaylıklar ve başarılar diliyoruz.

Sadece ana arterlerin temizlenmesinin yeterli olmayacağını, girilmeyen ara sokaklar, kenar semtler, mahalleler, toplumsal ve kamusal alanlarda da çalışma yapılması gerektiğini savunuyoruz. Hizmet dağılımının adaletli bir şekilde yapılmadığına dair halkımızdan çok sayıda eleştiri alıyoruz.

Belediye personelinin bir siyasi parti binasının etrafını titizlikle temizlediğine tanık olduk. Kaldırımlar buz kütlesi iken, yollar kardan geçilmezken çok sayıda personelin bir partinin binasının etrafını temizlemesini sağlamak yakışık alan bir durum değildir. Önceliği halkın, iş dünyasının, esnafın kullandığı alanlara vermek gerektiğini bildiriyor, belediye yönetimini adil, tarafsız hizmet vermeye çağırıyoruz.”

Son Güncelleme: 26.01.2022 23:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2022-01-27 01:49:13

CHP'nin takıldığı şeye bak. Ne olmuş ki adamlar devlet imkanlarını kendileri için kullanmış. Yedi yüz altmış milyon sekiz yüz yetmiş beş kere oldu bu. Hatta bi ara vekil başkanın oğlu belediyenin mersosunun plakasını değiştirip geziyordu, bunu da çok müthiş dindar ve vatansever vatandaşlarımız görüyordu. Gitti yine aynı partiye oy verdi. Anadolu irfanı denilen şey çok acayip bir şey :)

Avatar
mehmet 2022-01-27 09:40:04

bayındır sokaklar, stat sokaklar,atalay sokaklar olduğu gibi duruyor

Avatar
Tolga 2022-01-27 00:18:01

Her kar yağdığında elime küreği alır apartman önündeki kaldırımı temizlerim. Yolları temizlemek belediye ve karayollarının işidir. Kaldırımlar ise konut ve işyeri sahipleri tarafından temizlenmelidir.

Avatar
Mahmut 2022-01-27 01:55:10

Çok acayip. Kırıkkale-Çorum arası buzlanma uçmuş. Ekrem başkan Kırıkkale-Çorum arasına neden tuz atmıyorsun? İhaleyi verdiğin adama ödeme yapmadın değil mi? Ah ahh :)