CHP’den kardeş belediyecilik adımı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağababa CHP il Başkanlığını ziyaret ederek, CHP olarak başlattıkları...

27 Ocak 2015 Salı 13:31
 CHP’den kardeş belediyecilik adımı


CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağababa CHP il Başkanlığını ziyaret ederek, CHP olarak başlattıkları kardeş belediyecilik projesi hakkında bilgi verdi. Ağababa, İstanbul Sarıyer Belediyesi ve Ankara Yenimahalle Belediyesi ile Oğuzlar, Mecitözü ve Aşdağul Belediyesi’ni kardeş belediye yapacaklarını açıkladı.


CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere ve partililer tarafından karşılanan Veli Ağababa ve beraberindekiler, düzenlenen basın toplantısı ile kardeş belediyecilik projesi hakkında bilgi verdi.


Gürsel Yıldırım ve Tufan Köse’nin selamlama konuşması ile başlayan toplantıda açıklamalarda bulunan Veli Ağababa, imkanı çok olan CHP’li belediyelerin, imkanları kısıtlı olan belediyelere destek vereceğini belirterek, İstanbul Sarıyer Belediyesi ve Ankara Yeni Mahalle Belediyesi’nin Oğuzlar, Mecitözü ve Aşdağul belediyeleri ile kardeş belediye protokolü imzalayacaklarını sözlerine ekledi.


Gündeme ilişkin olarak da değerlendirmeler yapan Veli Ağababa, Türkiye’nin en başarılı belediyelerinin, CHP’li belediyeler olduğunu söylediği basın toplantısında CHP’li belediyelerin destan yazdığını, hükümetin yapması gereken işyerin CHP’li belediyeler eliyle yapıldığını ifade etti.




Son Güncelleme: 27.01.2015 14:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.