CHP’den suç duyurusu ve açıklama

CHP Belediye Meclis Grubu ve teşkilat yöneticileri, Çoürum Belediyesi'nin son personel alımı ile ilgili şirket müdürü hakkında suç duyurusunda bulundu.

12 Mart 2020 Perşembe 14:38
CHP’den suç duyurusu ve açıklama

CHP Belediye Meclis Grubu ve teşkilat yöneticileri, son personel alımı ile ilgili Çorum Belediyesi’nin personel şirket müdürü hakkında son personel alımı ile ilgili ‘görevi kötüye kullanma’ iddiasıyla Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

AÇIKLAMAYI MEHMET TAHTASIZ YAPTI

Bugün saat 14.00’de Adliye Sarayı önünde meclis grubu ile birlikte açıklama yapan CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, “Buradan yetkililere sesleniyorum. Oturduğunuz makamlarda eşit, adil, şeffaf, hesap verebilir yönetim anlayışını benimseyin. Bizler bugüne kadar olduğu gibi Çorum Belediyesi’nin icraat ve faaliyetlerini adım adım takip edeceğiz. Hemşehrilerimizin hakkını, hukukunu korumak için mücadele edeceğiz. CHP kurtuluşun, kuruluşun ve devrimlerin partisidir. Türkiye’yi ihtiyaç duyduğu huzur ve refah ortamına çıkaracak olan yine CHP’dir.”dedi.

Son Güncelleme: 12.03.2020 17:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatansever sağcı yım 2020-03-12 15:49:45

İBByi kim verecek mahkemeye binlerce insan mağdur CHP'nin belediyeleri işçileri attı yatırım yapmıyor Millette uyumuyor

Avatar
CHP 2020-03-12 15:01:01

Tebrik ederim CHP. Varlığınızı hak yiyenlere hatırlatın. Milletin emeği size emanet

Avatar
İl Başkanına cevap 2020-03-12 17:14:53

Sayın Başkan bunları kaale alıp açıklama yaparsan sonucu bu olur. Başkan belli ki uzlaşmacı şekilde cevap vermeye çalışıyor fakat gel gör ki bunlar bu tür şeylerden prim yapıyor. Çamur at izi kalsın il başkanı hadi bakalım.. Çarşambanın gelişi salıdan bellidir, İstanbul'dan belli sizin ne yapacağınız.. Siz bir koalisyon yaptıklarınızla uzlaşın öyle çamur atın. Yüzde kaçını verdiniz de yetmedi???

Avatar
İrfan 2020-03-12 15:30:56

Tebrik ederim il başkanını ve yönetimini. Adalet, adalet. Sözde olmamalı. Eski temizlik md. teni meclis üyesi 40 yaşındaki kızını bile özel aranan şartlar koyarak işe almışlar. Başkan kendi yeğenini işe almış. Daha bunlar bilinenler. Meclis üyesi kenan (perdeci) oğlunu zaten müdür yaptı direk. Şimdi zavallı şirket müdürü versin hesabını.

Avatar
Vatansever 2020-03-13 06:38:22

Hiç utanma yok İBB ortada Ekrem konuşuluyor Yalova ortada CHP hesap versin YALANCIDİR chphdpkk yayınlamak zorundasınız madem yazdınız demokratik hakkımızı elimizden alamazsınız chphdpkk nin sözcülüğünemi soyundunuz