Çölyak hastalarına umut olan projede sona gelindi

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, AK Parti Merkez İlçe Başkan...

30 Mayıs 2015 Cumartesi 12:25
 Çölyak hastalarına umut  olan projede sona gelindi


AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ayhan Poyraz ve İl Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Öztekin, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


AK Parti Milletvekili Adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, üniversitelerin ülkelerin gelişimindeki en önemli itici güçlerden birisi olduğunu, bu anlamda Hitit Üniversitesi’nin de Çorum ve bölgenin gelişiminde büyük katkılar sağlayacağına inandığını ifade etti. Rektör Alkan’ın kısa sürede Hitit Üniversitesi’nde hızlı gelişmeler kat ettiğini belirten Kurt, üniversiteye ellerinden geldiğince destek vermekten büyük bir mutluluk duyacaklarını sözlerine ekledi.


Ziyaretlerinden dolayı Kurt’a teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Alkan, Hitit Üniversitesi’nde kısa sürede yaşanan gelişmelerin Çorum’un tüm paydaşları ile hep birlikte yapılan çalışmalar sonucunda ortaya çıktığını belirtti. Alkan, üniversite ile Kurt’un birlikte yaptığı ve Çorum’da önemli bir eksiklik olan çölyak hastaları için glutensiz ekmek üretimi projesinde sona gelindiğini belirterek, böylesi önemli bir projedeki işbirliğinden dolayı da teşekkür etti.



Son Güncelleme: 30.05.2015 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.