Çorum AK Parti o mesajla paylaştı

AK Parti Teşkilatları, AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajını Milletvekili Ceylan'ın görseliyle paylaştı.

18 Mayıs 2022 Çarşamba 13:42
Çorum AK Parti o mesajla paylaştı

AK Parti Teşkilatları, AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TBMM’de partisinin grup toplantısına katılımını Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ın görseliyle paylaştı.

Fotoğrafta Ceylan, Erdoğan’ın grup salonuna girişini diğer milletvekilleriyle birlikte ayakta alkışlarla karşılıyor.

AK Parti Çorum Teşkilatı’nın paylaşımında, Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kürsüde dünya ve ülke gündemine ilişkin yaptığı konuşmadaki şu sözleri yer aldı:

“Eğer gerçekten Atatürk hassasiyetleri olsaydı, havalimanı tabelasından önce kendilerine ‘Mustafa Kemal’in itleri’ diyenlerden hesap sorarlardı. 2023 bizim için bir final değil, büyük ve güçlü Türkiye hedefi için yeni bir milat, yeni bir başlangıç olacaktır.”

CEYLAN'IN PAYLAŞIMI

Milletvekili Ceylan da, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkan mesajları paylaştı:

*Hep söylediğimiz gibi, Cumhuriyet bizim ilk değil son devletimizdir.

*Eser ve hizmet siyasetimizde, istiklal ve istikbal davamızdan taviz vermeden, samimiyet ile çalışacağız, çabalayacağız ve yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz.

*Atatürk Havalimanı’nda 29 Mayıs İstanbul’un fethini kutlayacağız.

*Merhum Aliya’nın, vefatından hemen önce elimizi tutarak bıraktığı emanete sahip çıkmayı sürdüreceğiz. O da şuydu: Tayyip kardeşim, buralar Evlad-ı Fatihan’dır. Bu Evlad-ı Fatiha’nın topraklarını siz koruyacaksınız. Aliya İzzetbegoviç’in karargahını mağara olarak nitelendiren bay Kemal’e en iyi cevap Boşnak kardeşlerimizden gelecektir. Bay Kemal sen mağarada yaşayanlarla siyasi ortaklık yapıyorsun. Sen yoluna onlarla devam et. Ortaklığını sürdürdüğün o mağaradakilerin hali ortada.

*Eğer gerçekten Atatürk hassasiyetleri olsaydı, havalimanı tabelasından önce kendilerine 'Mustafa Kemal’in itleri' diyenlerden hesap sorarlardı.

*2023 bizim için bir final değil, büyük ve güçlü Türkiye hedefi için yeni bir milat, yeni bir başlangıç olacaktır.

*Türkiye’nin böylesine kapsamlı ve iddialı vizyona, hedefe, programa, projeye sahip tek partisi AK Parti, tek siyasi birliği Cumhur İttifakı’dır.

Son Güncelleme: 18.05.2022 17:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2022-05-18 13:48:42

aaaaaaa ne büyük bir icraat

Avatar
Yuh 2022-05-18 13:55:46

Allah askina yaptiginiz habere bak. Habercim 19 yalakalikta çag atladiniz. A haber bile bu kadar haber yapamazdi. Biraz ilkeli olun. Bu kadar çapsizlik olmaz

Avatar
2023 2022-05-18 14:27:39

tebrik ederiz cidden, yozgata bir adım daha yaklaştık.

Avatar
Md 2022-05-18 14:09:05

tamam bu sene şampiyon oluruz

Avatar
Tuhaf 2022-05-18 14:31:50

Aman ne büyük haber. Milletin karnı doydu. Elektrik su doğalgaz ucuzladı. Herkes refaha erdi sanki. Milletle böyle dalga geçerler. Yazıklar olsun

Avatar
1919 2022-05-18 14:03:07

Çorum'a ne gibi bir faydası var. Allah aşkına yeter artık. Çorum ve Çorumlularla alay etmeyin, dalga geçmeyin. Biz memleketimize YATIRIM YATIRIM YATIRIM diye bağırıyoruz, bunlar bizimle eğleniyorlar. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Çorum da 20 senedir uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Avatar
Hep ayni laflar 2022-05-18 14:29:18

Bunlari geciniz lutfen Reis Bey. Milletin karni 20 yilda doydu bu laflara, artik kusacagiz hep ayni laflar. Sen hayat pahaliligindan, zamlardan, devletin bosaltilan kasasinsan, delik desik olan sinirlarimizdan, ayaklar altina aldiginiz dis politikamizdan, bitirilen ulke tarim ve egitim sistemimizden bahsedin. Ataturk Hava Limani arazisini birilerine (Araplara ) satip konutlasturacaksiniz anladik. Milleti oyalamayin

Avatar
Halim 2022-05-18 15:11:20

Bizi eleştirmeyin yanına az buçuk yaklaşabiliyoruz demek istemiş gibi anlaşılıyor

banner165