Çorum Belediyesi’nden övgüyle bahsetti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı - Ekonomi İşleri Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün davetlisi olarak geldiği Çorum'da Belediye faaliyetlerinden övgüyle bahsetti.

25 Eylül 2013 Çarşamba 17:44
 Çorum Belediyesi’nden övgüyle bahsetti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı - Ekonomi İşleri Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün davetlisi olarak geldiği Çorum'da Belediye faaliyetlerinden övgüyle bahsetti.

Velipaşa Konağı'nda verilen yemek öncesi bir süre Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'a Belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Külcü, Çorum Belediyesi'nin Türkiye'de kamu ve özel sektöre borcu olmayan ender belediyelerden birisi olduğunu ifade ederek yapılan altyapı ve üst yapı çalışmaları hakkında da detaylı bilgiler verdi. Park ve yeşil alan, asfalt, içmesuyu, kanalizasyon, yağmursuyu ve tretuar çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Külcü, birçok büyük projenin tamamlanma aşamasında olduğunu, gelecek yüzyılın Çorum’unu inşa ettiklerini ifade etti.

Başkan Külcü'yü dikkatle dinleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı - Ekonomi İşleri Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş da Çorum'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Külcü'yü yapılan çalışmalar nedeniyle kutladı.

Yemeğe Başkan Külcü ile birlikte Çorum Valisi Sabri Başköy, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Faruk Özkader, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Eker, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse de katıldı.

Kurtulmuş'tan Belediye hizmetlerine tam not

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı - Ekonomi İşleri Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Çorum Belediyesi çalışmalarının yer aldığı basılı eserleri dikkatle inceledi. Çorum Belediyesi Basın Birimi tarafından ayda bir çıkarılan Belediye Bülteni ve Bunları Biliyor Musunuz adlı kitapları dikkatle inceleyen Kurtulmuş, başarılı çalışmaları nedeniyle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü tebrik etti.

Velipaşa Konağı'nda yenilen öğle yemeğinden sonra Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, günün anısına Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'a Kadın Kültür ve Sanat Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan üç boyutlu tablo hediye etti. Başkan Külcü'nün eşi Hatice Külcü de Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un eşi Sevgi Kurtulmuş'a hediye takdim etti.

Son Güncelleme: 25.09.2013 17:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.