Diş Hastanesi aynı yere yapılmalı

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Diş Hastanesi’nin yeşile zarar verilmeden aynı yere yapılmasının isabetli olacağını belirtti.

18 Temmuz 2018 Çarşamba 14:22
Diş Hastanesi aynı yere yapılmalı

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Diş Hastanesi’nin Bahabey Caddesi üzerinde halen faaliyet gösteren mevcut Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin bulunduğu alan üzerine yapılmasının isabetli bir karar olduğunu açıkladı.

Çorum’a kazandırılması hedeflenen Diş Hastanesi konusunda gerek belediye meclisi gerekse AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ve gerekse Belediye Başkanı Çeki Gül’ün yaptığı değerlendirmelere dikkat çeken Tüfekçi, Cumhuriyet Halk partisi olarak Çorum halkının yararına yapılacak her türlü hizmete destek vereceğimizi bir kez daha hatırlatmak isteriz. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin aynı yerinde ve yeşile ve doğaya zarar vermeden modern bir hastane yapılması Çorumlular olarak hepimizin ortak beklentisi. Hem bölge insanı açısından hem de çorum halkının kolayca ulaşabilmesi sebebiyle Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin aynı yerinde yapılması isabetli bir karardır ve Cumhuriyet Halk partisi olarak destekliyoruz.

Son Güncelleme: 19.07.2018 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rantcı rantör 2018-07-18 14:34:22

diş hastanesi eski devlet hastanesinin yerine yapılmalı. diş hastanesinin yerinede o bölgede oturan insanlara hitap edecek park yapılmalı içinede küçük restaurant ve kafe de olabilir.

Avatar
ahmet 2018-07-18 20:06:11

niye tekrardan eski yerine yapılsın? tabi siz orada oturuyosunuz o yüzden demi.

Avatar
vatandaş 2018-07-19 15:57:40

diş hastanesi eski devlet hastanesinin yanına yapılırsa daha güzel olur diye düşünüyorum.