Gündem hastane

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Ankara’da Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile görüştüklerini bildirdi.

08 Mayıs 2019 Çarşamba 21:06
Gündem hastane

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Ankara’da Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile görüştüklerini bildirdi.

SAĞLIK BAKANI İLE GÖRÜŞTÜLER

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve  Oğuzhan Kaya ile birlikte Ulaştırma Bakanı Cahit Turan ile görüşen Ahlatcı, ikinci ziyareti Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile sürdürdü. Ahlatcı, görüşme ile ilgili detay bilgi vermedi.

ESKİ DEVLET HASTANESİ, HEKİM AÇIĞI, KANSER TEŞHİS MERKEZİ

Bilindiği üzere AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, ski devlet hastanesinin yeniden hizmete açılması, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bazı branşlardaki hekim noksanlığı ve yönetim krizine çözüm bulacaklarını deklare etmişti. Hastaneye yeni başhekim atanması henüz gerçekleşmezken, idari yapıda yapısal değişim ilk olarak hastane müdürlüğünde yapıldı. Ahlatcı’nın söz verdiği ancak henüz somut bir ilerleme sağlanamayan idari ve yapısal değişimin vatandaş şikayetlerinin sona erdirilmesi için gerçekleştirileceği ifade edilmişti.

Bu arada hastaneye kurulma sözü verilen Kanser Teşhis ve Tedavi Merkezi PT/CT Cihazı da görüşmede ele alındı.

Son Güncelleme: 09.05.2019 19:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İlçe hastaneleri 2019-05-09 17:31:33

Önce ilçe hastanelerini düzeltin sonra merkez düzelir.. İlçeden gelıyor hastaların çoğu. Hastanelerdeki döner sermaye sistemi değişmeli