‘Hain köpeklere anladığı dilden cevap vereceğiz’

MHP İl Başkan Yardımcısı Orhan Özyol, Şanlıurfa’da hain köpekler tarafından evlerine girilerek...

22 Temmuz 2015 Çarşamba 19:11
  ‘Hain köpeklere anladığı dilden cevap vereceğiz’


MHP İl Başkan Yardımcısı Orhan Özyol, Şanlıurfa’da hain köpekler tarafından evlerine girilerek şehit edilen polis memurlarına Allah’dan rahmet, aileleri ve Türk milletine başsağlığı diledi.


Hükümetin terörü şımartarak haddini aşmasına neden olduğunu belirten Özyol, yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Gün geçmiyor ki cennet vatanımızda, terörün şımartılmış yüzüne rastlamayalım. AKP hükümeti tarafından teröre ve teröriste Her türlü taviz verilerek, şımartılan yine üzülerek belirtelim ki, memleketimizin bir kısmında ise devletin tüm kadrolarının teröre teslim edildiği bu süreci içimiz kan ağlayarak izlemekte ve yaşamaktayız. Devletin askeri birliğinden bayrak indiren, üniversitede vatan sever yavrularımızı şehit eden, polis karakolunu basan, asker, polis, sivil vatandaş katleden ve ikidir iyice azıtıp Polisimizin evine kadar girip şehit ederek hain kalleş terör ve yandaşlarını cesaretlendirerek bu çocuk katillerini bizlere melekleştirme ve şirin gösterme algı operasyonlarıyla milletimizin başına bela eden mevcut iktidar partisidir. İsmi ne olursa olsun terörün her türlüsü fitnedir. Dinde fitnenin hükmü ise ” katli vaciptir”. Timsah göz yaşlarıyla kitabın iki yüzünü hem kendileri okumakta, hem de timsah göz yaşları dökerek milletimize kan ağlatılmaktadır. Lakin devlet dediğimiz kurumun ululuğu ve büyüklüğü öyle bir kavramdır ki, acz içerisinde olması her halükarda en çokta bizleri derin bir şekilde yaralamaktadır. Fakat Türk milliyetçileri hükümetin bu yanlış politikalarının bedelini yine bizlerin ödeyeceğini uzun yıllardır haykırmakta. Yıllardır haykırdığımız ‘terör’ meselesinde tavizkar olmanın yanlış olduğu terörle müzakere değil, mücadele edilmesi gerektiği savımızın haklılığını üzülerek belirtelim ki, terörün azması ve şımarık tavrının hangi boyutlara geldiği kararını yüce kamuoyu ile birlikte bir kez daha görmekteyiz  Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ise baş sağlığı diliyor, Milliyetçi iktidarla aziz yurdumuzda hiç bir masumun burnunun dahi kanamayacağını, teröre anladığı dilden cevap verileceğini, MHP iktidarında terörün hangisi olursa olsun şehir ve dağlarımızdan sökülüp atılacağı aziz milletimize bir kez daha haykırıyoruz.”



Son Güncelleme: 22.07.2015 19:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.