Halk bütçede bulamadığını Nimet Abla'da arıyor

Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, 2017'nin son siyasi değerlendirmesini yaptı

28 Aralık 2017 Perşembe 14:34
Halk bütçede bulamadığını Nimet Abla'da arıyor

Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, 2017 yılının son basın toplantısını düzenleyerek, “ “2017 yılında da umutlar karamsarlığa, beklentiler hayal kırıklığına dönüştü. Ama biz gelecek adına umudumuzu koruyoruz. İnşallah 2018 yılı, yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye, yeni bir dünyanın kurulmasına vesile olur.” dedi.

2018 yılından en büyük beklentilerinin OHAL’siz bir Türkiye olduğunu belirten Cıdık, AK Parti’nin tüm ülkeyi OHAL ile yönettiğini savundu

Son yayınlanan KHK’nın ilgili maddesinin yanlış ve ucu açık bir düzenleme olduğunu iddia eden Cıdık, FETÖ sanıklarına getirilen tek tip kıyafet uygulamasının da guantanamo algısı oluşturacağını ileri sürdü.

KHK’larla yönetilen ülkeye yatırımcı gelmeyeceğini savunan Cıdık, taşeron yasasının işçilere lütuf değil hak olduğunu ifade etti.

Bylock meselesine dikkat çeken Cıdık, yetkili kurumların olaya el atması ve mağdurlar hakkında tahliyelerin başlamasının sevindirici bir gelişme olduğunu belirterek, milletin iktidarın deneme tahtası yapılmaması gerektiğini kaydetti.

Türkiye’de 50 ilin sürekli göç verdiğini vurgulayan Cıdık, her işi yapan devletin fabrika yapması gerektiğini dile getirdi.

Cıdık, değerlendirmesinde 2018 bütçe rakamları, savunma ve belediye paylarındaki artışlara değinerek, bütçe rakamlarının hükümetin kimliğini ele verdiğini dile getirerek, “Halk bütçede bulamadığını Nimet Abla’da arıyor” yorumunda bulundu.

Son Güncelleme: 28.12.2017 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.