Hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Çorum Milletvekilleri Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

17 Mayıs 2022 Salı 21:10
Hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Çorum Milletvekili, MKYK ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Milletvekili AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Av.Oğuzhan Kaya ve TBMM İnsan Hakları Alt Komisyonu Üyesi ve TBMM Türkiye-Karadağ Dostluk Grubu Başkanı Erol Kavuncu ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ayrıca Çorum’da Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan, devam eden ve planlanan yatırımlar değerlendirildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Milletvekili Ceylan, şöyle dedi: “Milletvekilleri olarak Çorum için Ankara’daki bakanlık ve bürokrasi ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Elimizdeki projeler ve yapımı devam eden projelerin hızlandırılması ve tamamlanmasını amaçladığımız ziyaretimizde Tarım ve Orman Bakanlığımızı ziyaret ettik. Bakanımız Vahit Kirişçi’ye şehrimizi ilgilendiren en önemli konuları içeren dosyayı Sayın Bakanımıza sunduk.

Ayrıca Çorum çiftçisinin ve vatandaşların taleplerini Sayın Bakanımıza aktardık. Emek ve alın teriyle toprağa değer katan, üretimin her aşamasına fedakârlığıyla iz bırakan; kalkınmanın ve gelişimin temel taşı olan üretim faaliyetinin başrolü olan kıymetli çiftçilerimizin istek ve taleplerine yönelik istişarelerde bulunduk, kadirşinas hemşehrilerimizin selamlarını ilettik.
Dünyayı sarsan ekonomik krizden ülkemizin en az hasarla kurtulması için her türlü tedbir alınıyor. Dünyada salgın sonrası yaşanan ekonomik daralma ve Ukrayna - Rusya savaşı doğal olarak birçok sektörde krize neden olmakta ve Türkiye de bu durumdan etkilenmektedir. Sayın Bakanımızda hızlı bir şekilde gereken tedbirleri alma konusunda gerekli talimatları verdiğini öğrenmiş olduk ve bu süreçten en az hasarla ülkemizi çıkarma adına gerekli çalışmaları başlatmıştır. Çorum’a olan özel desteği, samimi sohbeti ve nazik misafirperverliği için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz.
Üreticileri doğrudan etkileyen her sorunla bizzat yakından ilgileniyoruz. Dünyayı sarsan ekonomik krizin sektöre etkileri, girdi maliyetleri, yardımcı mamullerin fiyatlarındaki artış, yönetmelikte engel oluşturan durumlar gibi birçok faktörün bizzat takipçisi olduk.

Çorum’da Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan, devam eden ve planlanan yatırımlar değerlendirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2022-05-17 23:03:00

Fotoya bakıyorum ilk ilgi çeken kimin önde durduğu

Avatar
Batandaş 2022-05-18 08:12:30

Fotoya bakıyorum. Zamlar aklıma geliyor ve ne kadar başarılı vekillerimiz varmış diyorum!!!!!

Avatar
1919 2022-05-18 14:04:46

Bol bol fotoğraf çektirmeye devam. Allah yarına bırakır ama yanınıza bırakmaz. YÜCE RABBİMİN ADALETİ ER YADA GEÇ TECELLİ EDECEKTİR. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Çorum da 20 senedir uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....