İlgü’den ön seçim yorumu

CHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Turgut İlgü ön seçim sürecinin sonuna yaklaşırken genel bir değerlendirme yaptı.

18 Mart 2015 Çarşamba 14:16
 İlgü’den ön seçim yorumu


CHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Turgut İlgü ön seçim sürecinin sonuna yaklaşırken genel bir değerlendirme yaptı.


Bugüne kadar mütevazı bir seçim kampanyası sürdürdüklerini belirten İlgü, “Gürültü ve görüntü kirliliği yapmamak için elimizden geleni yaptık. Gidebildiğimiz kadar köye gitmeye çalıştık, halkımız ve partililerimizle bir araya gelmek için elimizden geleni yaptık çalışmalarımız bundan sonra da tüm hızıyla devam edecek.” Dedi.


Çanakkale Zaferi’nin  önemine dikkat çeken İlgü, şöyle dedi “Biliyorsunuz bugün 18 Mart Çanakkale zaferimizin yıl dönümüdür. Çanakkale zaferi ile ilgili söylenecek çok şey var ben birkaç cümleyle bahsetmek istiyorum.Çanakkale Emperyalizmin diz çöktürülmesidir 100 yıl önce kısıtlı imkânlarla yok olmak üzere olan bir ülkeyi küllerinden yeniden doğması için savaşanların destanıdır.Türk Milletinin büyük ve gurulu zaferidir Çanakkale yüz binlerce vatan evladının ölüme güle oynaya davul zurnayla gitmesidir. Vatan mücadelesinin ta kendisidir. Kınalı kuzuların büyük mücadelesidir Çanakkale 15 yaşında ölüme giden cesur Türk askerinin şahlanışıdır. Ölüme meydan okuyanların destanıdır. Bir milletin uyanışıdır Çanakkale Seyit Çavuş’un azmidir Türk milletinin dünyaya kafa tutuşudur Çanakkale “Size ölmeyi emrediyorum” diyen Başkomutan Mustafa Kemal’in cesaretidir Çanakkale.  Bu vesile ile Çanakkale zaferinin 100. Yıl dönümünde Başta Ulu Önder Mustafa Atatürk ve tüm şehitlerimizi rahmet ve özlemle yâd ediyorum. Bugün Anadolu’yu vatan yapan onların bu kararlı mücadelesidir. Onların bize bıraktığı bu vatanın bölünmez bütünlüğüne sahip çıkmaya devam edeceğiz. 100 yıl önce tarih yazan Mustafa Kemal’in ve Askerlerinin torunları olan bizler onların mücadelesini sürdüreceğiz.”




Son Güncelleme: 18.03.2015 14:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.