İlk ziyaret Yağmur Damlası’na

MHP Kadın Kolları İl Başkanlığı görevine seçilen Ülkü Kır ve Yönetim Kurulu üyeleri, ilk ziyaretlerini...

10 Mart 2015 Salı 18:01
 İlk ziyaret Yağmur Damlası’na


MHP Kadın Kolları İl Başkanlığı görevine seçilen Ülkü Kır ve Yönetim Kurulu üyeleri, ilk ziyaretlerini Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne yaptı.


Yapılan açıklamaya göre, ziyarette açıklamalarda bulunan MHP Kadın Kolları İl Başkanı Ülkü Kır, Yağmur Damlası Derneği’nin tüm faaliyetlerine tam destek vereceklerinin sözünü verdi.


Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Sözüdoğru da, yeni göreve başlayan Ülkü Kır ile yönetimini tebrik etti. İlk ziyaretin kendilerine yapılmasından dolayı şeref duyduklarını vurgulayan Sözüdoğru, bundan sonraki süreçte de yardıma muhtaç vatandaşlar için hep birlikte çalışacaklarını ve MHP Kadın Kollarından da desteklerini beklediklerini söyledi.




Son Güncelleme: 10.03.2015 18:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.