Kavuncu talepleri iletti, Bakan Çorum'a geliyor

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Ticaret Bakanı Mehmet Muş'a Çorum'un taleplerini iletti, Bakan Muş Çorum'a geliyor.

01 Ekim 2021 Cuma 17:40
Kavuncu talepleri iletti, Bakan Çorum'a geliyor

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Ticaret Bakanı Mehmet Muş'u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti.

Görüşmeye ilişkin açıklama yapan Kavuncu, Ticaret Bakanı Muş’un Çorum’u ziyaret edeceğini bildirdi.

Kavuncu, açıklamasında şu bilgilere yer verdi: “Görüşmemizde köklü sanayi kültürüyle Anadolu'nun önemli üretim merkezlerinden olan Çorum'un; sanayisi, ticareti ve ihracatı üzerine değerlendirme ve istişarelerde bulunduk. İlimizin sosyo-ekonomik gelişimine katkı sağlamak ve rekabet gücünü yükseltmek için yapılabilecek çalışmaları görüştük.
Genel Kurul çalışmalarımıza ara verdiğimiz yaz aylarında seçim bölgemizdeki incelemelerimiz ve hemşerilerimizle yaptığımız görüşmeler neticesindeki tespitlerimiz ile ilimizin talep ve beklentilerini Sn. Bakanımıza ilettik. Bizi dikkatle dinleyen Sn. Bakanımız; piyasaları, olumlu gelişmeleri, sıkıntıları, aksayan yönleri yakından takip ettiklerini, Sn. Cumhurbaşkanımızın emir ve talimatları doğrultusunda anında müdahalede bulunduklarını, gerekli tedbirleri süratle aldıklarını ifade ettiler.

Oldukça verimli geçen görüşmemizde Sn. Bakanımızı sanayide, ticarette, üretimde, ihracatta ülkemizde önemli bir yere-paya sahip olan, bölgesinin parlayan yıldızı Çorum'umuza davet ettik. Davetimizi memnuniyetle kabul eden Sn. Bakanımız önümüzdeki günlerde bir proğram dahilinde sanayi ve ticaret kenti Çorum’a geleceğini belirttiler.

Sn Bakanımızın sözkonusu Çorum proğram detayı ilimizdeki paydaşlarımızla istişarlerimiz sonrasında netleşecektir.
Sn. Bakanımız, sanayi altyapısına, yatırım iklimine ve girişimci ruha sahip olan Anadolu Kaplanı Çorum’da yerinde incelemelerde bulunacaklardır. Bölgesel kalkınmanın lokomotifi olmayı başarabilen Çorum’u, ihtiyacı olan kamu/özel yatırım ve teşviklerle buluşturacak fizibilite çalışması niteliğindeki bu ziyaret, Çorum’lu müteşebbislerimize önemli fırsatlar sunacak, Çorum’un, 2023’le yeni bir çağa girecek olan Türkiye’mizin sanayi ve ihracat yıldızı olması ve çok daha ileri hedeflere yönelmesi için yapılan çalışmalar ivmelenecek, hızlanacaktır.

Sanayici, iş insanı, ticaret erbabı, esnaf, zanaatkar bütün paydaşlarımızla Çorum’un, bölgesinin “ticaret ve sanayi havzası” haline gelmesi, “Büyük Türkiye” vizyonumuza uygun olarak, ülke ekonomimize büyük katkı sağlaması için tüm imkânları seferber ederek hedeflerimize ulaşacağız inşallah.

Sn. Bakanımıza nazik ev sahipliği ve davetimize icabet edeceği için şükranlarımı sunuyor, vazifelerinde kolaylıklar diliyorum.”

Son Güncelleme: 02.10.2021 00:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Corum 2021-10-01 18:56:54

Hangi talepleri iletti merak ediyoruz. Tarikatlara , cemaatlere , vakiflara destek ve daha çok para istemislerdir. Yoksa Çorum'un hayrina bisey yapmaz bunlar.

Avatar
hostes 2021-10-01 22:53:25

feizi tunçay sorunu çözülecek mi?

Avatar
Çorumlu 2021-10-01 21:08:15

Kavuncuyu dikkate aldığını pek sanmıyorum

Avatar
Çorum'lu 2021-10-01 19:48:29

Havaalanı ve Demiryolu olmayan Çorumu ayakta uyutuyorlar. Gelseler ne olacak ki, Çorum ve Çorumlularla alay ediyorlar, dalga geçiyorlar. YATIRIMLARI komşu illere yapıyorlar. Recep Tayyip Erdoğan Çorum ve Çorumluları hiç mi hiç sevmez. Recep Tayyip Erdoğan Çorumu çantada keklik olarak görüyor. Recep Tayyip Erdoğan Çorumu sevmiş olsa

Avatar
Cesur 2021-10-02 06:23:00

Sn Bakan ne zaman gelecek hangi sorunu çözecek Yok Kavuncu Bakan ile görüştüğünü haber yaptırmış

Avatar
Çorumlu 2021-10-02 23:25:30

Ne isteyecek, ne alacaksınız, Çorum'a bir şey vermezler, Yozgat olaydı hemen....

Avatar
İskilipden 2021-10-01 21:24:22

İskilip Meslek Yüksek Okulu AÇILACAKMI?
İskilip Tosya yolu müjdesini bekliyoruz!
Çankırı İskilip yolu yapımı için araç sayı ve yetenekliliği artırılmalı 15 günde bitecek yok 3 5 araçla olmuyor. Hareketlereyim lütfen hızlı olalım.

Avatar
Hastane İşçilerine 2021-10-02 18:23:42

Hastanede yöneticilik yapan Fevzi ve Tuncay isimli 2 yöneticinin gayretlerini sabota eden ve ters mobing yapmak suretiyle her fırsatta bir haberin altına yorum yapan şahısların ne bu dünyada nede ahirette yatacak yeri yok. Bizzat gayretlerini şahit olduğum bu insanların bir kaç kendini bilmez ve kim olduğu belirsiz şahıs tarafından karalanmaya çalışılması kabul edilemez. Ayrıca habercim19 yayın kuruluşunun da kalite yaptığı her haber sonrası sadece gerçek ve kaliteli yorumlar yapılabilmesi için mesaj hakkının SMS yada tc doğrulama gibi yöntemlerle yorum yazılması yönünde alt yapısını düzenlemesi büyük önem arz ediyor. Ayrıca haberi içeriği kapsamında Çorum için hayırlı bir sonuçla son bulur inşAllah ziyaret.