Kaya’dan İskilip OSB için ilk açıklama

AK Parti Çorum Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Oğuzhan Kaya, İskilip OSB konusunda ilk kez açıklama yaptı.

26 Nisan 2023 Çarşamba 23:47
Kaya’dan İskilip OSB için ilk açıklama

AK Parti Çorum Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Oğuzhan Kaya, Çorum’un İskilip ilçesine kurulması planlanan organize sanayi bölgesi konusunda ilk kez açıklama yaptı. Kaya, ilçede 750 dönüm alana kuracaklarını duyurdu.

İskilip’te Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan Kaya,  AK Parti iktidarı döneminde İskilip’in üzerine düşen payı aldığını, almaya da devam edeceğini iddia etti.

İskilip’e 750 dönüm  arazi üzerine  Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kuracaklarını vurgulayan Oğuzhan Kaya, kurulacak Organize Sanayi Bölgesi’nin ilçenin büyüyüp gelişmesine önemli katkı sağlayacağını ifade etti.

204 KONUTLUK TOKİ VE SPOR YATIRIMLARI

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı’nca 204 konutluk projesinin yakında hayata geçeceğine hatırlatan Kaya,  “İskilip ilçemiz hükumetimizden her türlü yatırım almaktadır. İskilip Gençlik Merkezimizi tamamlamak üzereyiz. Yüzme havuzu, güreş antrenman salonu ile birlikte mevcut İskilip stadyumunun ışıklandırmasını yapıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

MEYDAN ÇAYI, REDİF KIŞLASI, EVLİK KÖYÜ KÜLLİYESİ

Redif  Kışlası ve  Evlik Köyü Akşemseddin Cami’nin  restore edildiğini hatırlatan Kaya,  İskilip’e  yapılan diğer yatırımları şöyle sıraladı: “Yukarı Ören Seki Köyü-Kayaağzı Köyü-Kutluözü Köyü ve Yeniceköy ün Sulama Baraj Proje ihalelerini yaptık. Meydan Çayı Islahı’na 65 Milyon TL ödenek tahsis ettik. Kayaağzı ve Boşkavak Deresi Islahını yapıyoruz. Elmabeli Mesire Alanı  yapıyoruz. Ebussuud Efendi Okulu inşaatına başladık. Bilsem ve E Sınav Merkezi açtık . İskilip Kalesi’nin restorasyonu çalışmalarımız devam ediyor. İskilip Belediyemize Enerji Bakanlığımızdan 100 ton asfalt bütüm yardımı yaptık. Yine Çorum Belediyemiz İskilip’e bin ton asfalt  desteğinde bulunacak."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2023-04-27 06:09:55

İskilip oylari kilidi açarmı? Aynen açar. Peki İskilipli, Tosyalı, Boludaki, İstarbulda yaşayan hemşehrilerimiz TOSYA İSKİLİP YOLU ne olucak? Kimse bahsetmiyor diyorlar. Sayın vekilim TOSYA İSKİLİP YOLU nedir durumu, Kırıkkaledeki trafik kilitlenmesinden İlçemiz Ankara Çorum ilerisi gidiş gelişte İlçemiz yolu kullanıldı. Gidiş gelişli bu yolra bitmeyen bölümler var duble yol olmalı bu yolun. İyi calışmalar.

Avatar
Mutaflar-Pazarbaşı 2023-04-27 08:20:13

mahallelerimiz boşalıyor. SAnki Yenicamiden yukarısı yok. Tüm İskilip Meydan mahallesine toplandı. Park edecek yer yok Güzelim memlekette Bizim mahallerde ıık yanan ev sayısı git gide azalıyor. Belediye de Yoğunluk olan mahallelere bir tedbir almıyor ne tedbir alabilir. Kat sayısını düşürür. Otopark zorunluluğu getirir ayrık nizam ister nefes alınmıyor yoğunluk olan mahallelerde

Avatar
Bolu dan 2023-04-27 11:47:52

Fikret abiden başka osb ile niye ilgilenen yok,Oğuzhan bir söz edebilmiş,umut Ahlatçıda

Avatar
Gören adam 2023-04-27 13:00:41

Bin kere dedim il başkanı iken sözü geçmeyen biri Vekil olsa ne olmasa ne gerçek bu kimse kimseyi kandırmasin