Kayrıcı’dan STK’larla işbirliği sözü

MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, seçildiği takdirde sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içinde çalışacağının sözünü verdi.

02 Mayıs 2023 Salı 12:50
Kayrıcı’dan STK’larla işbirliği sözü

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti.
Oda Başkanı Ceyhan Baran, yönetim kurulu üyeleri ve oda üyeleri tarafından karşılanan Kayrıcı, odanın genel durumu ve mesleki sorunları hakkında bilgiler aldı.

MHP GÜÇLÜ TEMSİL EDİLMELİ’

Yapılan açıklamaya göre; Türkiye’nin 14 Mayıs’ta çok önemli bir seçime gittiğini hatırlatan MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, seçimin Türkiye’nin geleceği açısından tarihi öneme sahip olduğunu kaydetti. Kayrıcı, seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yeniden seçilmesi için destek isterken, TBMM’de MHP’nin güçlü temsil edilecek sayıya ulaşması için partisine destek talep etti.

ÇORUM HAK ETTİĞİNİ ALAMADI’

Çorum’un Türkiye’de Cumhuriyet tarihinde en uzun süre tek başına iktidar dönemi olan AK Parti iktidarı döneminde hak ettiği hizmetleri alamadığını iddia eden Kayrıcı, Türkiye’de en çok ihracat yapan 10 ilden birisi olmasına rağmen, kentin çevresindeki nüfusunun yarısı kadar illerin aldığı yatırım ve hizmetlerin yarısını bile alamadığını savundu.

‘TAYİP ERDOĞAN FOTOĞRAFI 3 VEKİL SEÇTİRMİŞ’

Bu durumun sorumlusunun Cumhurbaşkanı Erdoğan, ya da hükümetler olmadığını belirten Kayrıcı, “Cumhurbaşkanı Çorum’un ne derdi, ne sorunu olduğunu nerden bilsin. Kendisine iletilmediği sürece bilgisi olmaz. Bizim derdimiz seçtiğimiz milletvekillerimizin yetersizliğidir. Bugün kadar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirmişler, 3 milletvekilini almışlar. Tayyip Bey’in fotoğrafı 3 vekilin çıkması için yeterli olmuş. Seçilenler de kağnı gölgesinde yan gelip yatmışlar” dedi.

‘CHP’NİN ÇORUM DİYE BİR DERDİ YOK’

Muhalefette de benzer durumun olduğunu söyleyen Kayrıcı, iktidarı çalıştıranın  muhalefet olduğunu, ancak Çorum’da CHP milletvekillerinin hiçbir dönemde Çorum diye bir dertlerinin olmadığını dile getirdi..

‘ÇORUM’UN DERDİ ANKARA’YA İLETİLSEYDİ YILDIZ OLURDU’

Çorum insanının çalışkan ve üretken olduğunu belirterek, ‘20 yılda Çorumluların talepleri Ankara’ya iletilebilseydi, Çorum bölgesinde yıldız olurdu’ diyen Kayrıcı, milletvekili seçilmesi halinde tüm sivil toplum kuruluşları, odalar, dernekler ve topluma yön veren kuruluşlarla istişare halinde olacağını ve sorunların çözümü, taleplerin yerine getirilmesi için çalışacağını kaydetti.

KAYRICI’DAN GENÇ MUHTARA YAŞ GÜNÜ SÜRPRİZİ

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Buharaevler Mahallesi Muhtarı Ümit Patıroğlu’na doğum günü sürprizi yaptı.

14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleriyle ilgili olarak çalışmalarını yoğun tempoda devam ettiren MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, mahalle muhtarlarını ziyaretlere başladı. Kayrıcı’nın ziyaret ettiği mahalle muhtarlarından biri de Buharaevler Mahallesi Muhtarı Ümit Patıroğlu oldu. Kayrıcı, 42 yaşına basan Ümit Patıroğlu’na bir de doğum günü sürprizi yaptı. Patıroğlu için doğum günü pastası götüren Kayrıcı, genç muhtarının doğum gününü kutlayarak, sağlıklı, mutlu ve huzurlu yaşam diledi.
Kayrıcı’nın sürprizinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Muhtar Ümit Patıroğlu, kendisine teşekkür etti ve seçimlerde başarılar diledi.
Kayrıcı, mahallenin genel durumu ve sorunları hakkında da muhtardan bilgiler aldı.

KİMLER EŞLİK ETTİ?

Kayrıcı’ya Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, Kamusen İl Temsilcisi Selim Aydın, Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Selim Güloğlu, milletvekili aday adayı Abdullah Dalyan, önceki dönem belediye meclis üyesi Ali Beyaz ve önceki dönem il yönetim kurulu üyesi Sinan Eryücel de eşlik etti.

GÜLABİBEY VE ULUKAVAK MAHALLESİ ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hasan Belli ve Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir’i ziyaret ettiSeçim çalışmalarına devam eden MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum merkez mahalle muhtarlarını da ziyaret ediyor. Mahalle Muhtarlıklarını ziyarete başlayan Kayrıcı, ilk olarak Gülalibey Mahallesi Muhtarı Hasan Belli ile de bir araya geldi.

KİMLER EŞLİK ETTİ?

Kayrıcı, Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, Kamusen İl Temsilcisi Selim Aydın, Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Selim Güloğlu’nun da yer aldığı ziyarette muhtar Hasan Belli’den mahallenin sorunlarını dinledi.
Ardından da Çorum’un en büyük mahallesi olan Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir’i ziyaret eden MHP Milletvekili Adayı Kayrıcı, mahalle ve muhtarlık çalışmaları ile ilgili istişarede bulundu.

BAHÇELİ’NİN MİTİNGİNE DAVET

Muhtarlığa gelen mahalle sakinleriyle de görüşme fırsatı bulan Kayrıcı, 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlattı. “14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımızı yeniden seçmemiz lazım. TBMM’de de MHP’nin güçlü temsil edilmesi için desteğimizi istiyoruz” diyen Kayrıcı, mahalle sakinlerini 5 Mayıs Cuma günü Çorum’a gelecek olan Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin Abide Meydanındaki mitingine de davet etti.

KAYRICI’YA YAZIÇARŞI’DA YOĞUN İLGİ

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, ziyaret ettiği Yazıçarşı’da esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanan MHP’de Milletvekili Adayları, her gittikleri yerde büyük ilgiyle karşılanıyorlar. 1. Sıra Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı da, seçim gezilerini  Yazıçarşı’da devam ettirdi. Bölgede bulunan tüm esnafları tek tek ziyaret ederek, hal-hatır soran Kayrıcı, hayırlı işler diledi.

Esnafların yoğun ilgisiyle karşılaşan Vahit Kayrıcı’ya, Cadde ve sokaktan geçen vatandaşlar da sevgi gösterilerinde bulundu. Çoğu vatandaşlar Kayrıcı ile fotoğraf çektirip, çoğu da seçimlerde MHP’ye oy vereceklerini belirterek desteklerini dile getirdiler. Gösterilen ilgi ve sevgiden son derece memnun kalan Kayrıcı, Çorumlu hemşehrilerine teşekkür etti.

Kayrıcı, ziyaret ettiği esnafları ve görüştüğü vatandaşları  5 Mayıs’ta Çorum’a gelecek olan MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin mitingine davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.