Özsaçmacı’nın Türkkan yorumu

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, tepkilerin odağı olan partisinin milletvekili Lütfi Türkan'ın savunulacak bir tarafı olmadığını söyledi.

19 Kasım 2021 Cuma 18:31
Özsaçmacı’nın Türkkan yorumu

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, şehit yakınına küfretmesiyle tepkilerin odağı haline gelen partisinni Kocaeli Milletvekili Lütfi Türkkan'ın savunulacak bir tarafı olmadığını açıkladı.

Özsaçmacı, İYİ Parti’nin 5. kuruluş yıl dönümü nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya geldi. Limon Kafe ve Restoran’da gerçekleştirilen toplantıya İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Erkan Yıldız, parti yöneticileri katıldı.

Hakimiyet’in haberine göre, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfi Türkkan ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şehit yakınına küfür ettiği için büyük tepki toplayan Türkkan'ın savunulacak bir tarafının olmadığını belirten Özsaçmacı, “Görev ve sorumluluğu olan kim olursa olsun A partisi, B partisi, a şahsı yada b şahsı bu olayın savunulacak bir yeri yoktur. Yanlış bir harekettir. Zaten partimiz de gerekeni yapmıştır. Bunun diğer siyasi partilere de örnek olması temennimizdir. Milli ve manevi konularda görüşlerimiz ve düşüncelerimiz nettir."

EĞER İYİ PARTİ KURULMASAYDI...

İYİ Parti olarak 4 yılı geride bıraktıklarını ve 5.yılı kutladıklarını belirten Özsaçmacı; “İYİ  Parti eğer 2017 yılında kurulmamış olsaydı bugün Türkiye’nin durumu ne olurdu bunu da kamuoyuna bırakıyorum."dedi.

6 aylık bir partiyken seçime girdiklerini ve yüzde 10’luk barajı geçtiklerini anlatan Özsaçmacı; “2018 yılında daha 6 aylık bir partiyken, halkımıza kendimizi yeni yeni tanıtmaya başlarken, bir erken seçime girdik ve ilk seçimde yüzde 10 barajını geçerek Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde grubu bulunan bir siyasi parti olduk.” diye konuştu.

Türkiye’nin şu anda bir ekonomik kriz içinde olduğunu ve iktidarın artık yönetemez ve iş yapamaz hale geldiğini savunan Özsaçmacı, İYİ Parti’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin yönetmeye talip olduğunu söyledi.

İKTİDAR OLACAKMIŞ GİBİ HAZIRIZ

Yarın iktidar olacakmış gibi eylem ve planlar yaptıklarını dile getiren Özsaçmacı; “20 yıllık iktidarın gerçekleştirmiş olduğu icraatlar nedeniyle ülke yönetilemez hale geldi. Mevcut iktidar 2002 yılında halkın büyük çoğunluğunun teveccühünü kazanarak başa geldi ama o gün söylediği söylemlerin  bugün daha fazlasıyla mukabele edildiği görülmektedir. Bugün yaşamış olduğumuz ekonomik kriz 2001 yılı krizinden daha derin. İktidarın yanlış politikaları nedeniyle faiz, enflasyon ve geçim sıkıntıları hat safhaya çıktığı görülmektedir. Bugün çiftçilerimiz tarlasını ekemeyecek duruma geldi. Ülkemiz üretimle ilgili sıkıntılar yaşamaktadır. Dolar ve Euro artabilir, asıl mesele sizin paranızın ne durumda olduğudur. Eğer ülkede üretim yoksa sizin paranızın bir değeri olmuyor. Üretimi yapan güçlü bir ülke olsaydık, bu duruma düşmezdik. 20 yıllık iktidar artık yönetemez, iş yapamaz hale geldiği görülüyor. Olası seçimde İYİ Parti Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetmeye taliptir. Yarın iktidar olacakmış gibi eylem ve planlarımızı yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 19.11.2021 18:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2021-11-19 21:30:56

İlk başta savunulacak bir tarafı yoktur deyince doğru biri çıktı diyecektim ki. Partimizde gerekeni yapmıştır dedi ilk dediğini çürüttü. Ne yaptı partiniz grup başkanvekilliğinden istifa ettirdi. Aman bir daha bulamazsınız tosuncuğu saklayın belki lazım olur terbiyesiz herif

Avatar
Mat 2021-11-20 18:16:57

İyi parti kurulmasaydı hiçbir şey değişmezdi sanki vatanı kurtardınız siz gidin edeb öğrenin önce ülkğcülüğü öğrenin rahmetli Başbuğ Türkeş yaşasaydı yüzünüze tükürürdü

Avatar
ÇORUMdan 2021-11-20 08:37:33

ÇORUM için düşünce şehir planlaması, ilçeler için plan ama ve düşünceler nelerdir?

Avatar
Çorumlu 2021-11-20 11:54:11

Şehide kelle diyen, Şehit yakınlarına karaktersiz diyen birileri vardı.. Lütfü Türkkan olayından sonrada bir sürü şehit yakınına hakaret görüntüleri çıktı akplilerin, hiç birisi gündem olmadı. Asker eşlerine soyunsun diyen kadın hala AKP de yüksek mevkilerde. Ülkenin doğusu için kürdistandayım diyenler sarayda baş köşede. Türk milletini aptal yerine koymayı bırakın akpliler

Avatar
bEKİR 2021-11-20 20:09:14

aDAŞIM artisinni Kocaeli Milletvekili Lütfi Türkkan'ın savunulacak bir tarafı olmadığını açıkladıN DEVAMINDA BOZDUN İŞİ.

Avatar
alpagu 2022-03-21 09:41:03

lideriniz kim ki siz ne olacaksınız. müslümanların başını açtıracağım diyen bir içişleri bakancığının ardından giden zavallılar. devşirme bir partiden bu kadar olur. ne bulduysanız toplamışsınız. hiçbir amacı ideolojisi olmayan sadece palavralarla gemi yürütmeye çalışan topluluk. sizden bir cacık olmaz