Sembolik oy kullandı

CHP'li Güngör Atak, sembolik oy kullanarak mesaj verdi.

30 Aralık 2019 Pazartesi 10:03
Sembolik oy kullandı

CHP'de delegelerin uygunsuz ve adaletsiz yazılmaması iddiasıyla tepki amaçlı verdiği istifa dilekçesinin işleme konulması nedeniyle kayıtlı olduğu Karakeçili Mahallesi’nde delege seçimlerinde ismi listeden çıkarılınca oy kullanamayan Güngör Atak, bu kez sembolik oy kullanarak mesaj verdi.

Güngör Atak’ın itirazları üzerine CHP Genel Merkezi ve İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi’nin müdahalesiyle 91 muhtarlık  bölgesine sandık konuldu. Güngör Atak, daha sonra geri çektiği istifa dilekçesinin işleme konulması nedeniyle kayıtlı olduğu Karakeçili Mahallesi delege seçimlerinde ismi listeden çıkarılınca  sembolik olarak oy kullandı.

Atak, üzerinde ‘Yaşasın Demokrasi ve Güngör Atak’ yazan bir kâğıt ile objektiflere poz verdikten sonra kâğıdı sandığa attı.

Atak’ın İsmi, Karakeçili Mahallesi üye listesinde olmadığı için kullandığı oy da geçersiz sayılırken, yaptığı çıkış bir tür protesto olarak nitelendirildi.

Son Güncelleme: 30.12.2019 14:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.