Şimdiden belediye başkan adayı ilan edildi

TDP İskilip 1. Olağan Kongresi'nde ilçe başkanı seçilen Mürsel Yasak, ilk seçimde belediye başkan adayı olarak ilan edildi.

10 Ocak 2022 Pazartesi 22:41
Şimdiden belediye başkan adayı ilan edildi

Türkiye Değişim Partisi’nin İskilip 1. Olağan Kongresi hafta sonu gerçekleştirildi.

Kongrede Mürsel Yasak TDP İskilip İlçe Başkanı olurken, kongrede ilk seçimde belediye başkan adayı olarak ilan edildi.
Kongreye TDP Genel Başkan Yardımcısı Coşkun Ağaryılmaz, Gençlik Kolları Genel Başkanı Onurcan Yılmaz, İl Başkanı Engin Erenler, merkez İlçe Başkanı Eralp Ermakan ve partililer katıldı.

TDP Genel Başkan Yardımcısı Coşkun Ağaryılmaz, Adana’da da programı olması nedeniyle erken ayrılırken, en kısa sürede tekrar ziyarette bulunacağını söyledi. Gençlik Kolları Genel Başkanı Onurcan Yılmaz da, genç katılımının yoğun olduğunu, gençlere Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün ayrı bir önem verdiğini anlattı.

Yeni seçilen ilçe yönetimini tebrik eden İl Başkanı Engin Erenler, partinin her geçen gün güç kazandığını, ilk seçimlerde belediye başkan adaylarının da yine Mürsel Yasak’ın olacağını kaydetti.

Son Güncelleme: 11.01.2022 15:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.