Siyasi partilerden karşılıklı  bayram ziyareti

Siyasi partiler karşılıklı bayram ziyaretinde bulundu.

04 Haziran 2019 Salı 16:14
Siyasi partilerden karşılıklı  bayram ziyareti

Siyasi partiler karşılıklı bayram ziyaretinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve bazı parti yöneticileri siyasi partilere bayram ziyaretinde bulundu.

AK Parti teşkilat yöneticileri CHP’yi, MHP Teşkilat yöneticileri AK Parti’yi ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığımızı Ramazan Bayramı münasebetiyle ziyaret ettik. Bizleri ağırlayan İl Başkanımız Hasan Eray Tüfekçi, Milletvekilimiz Tufan Köse, İl, İlçe Teşkilat Üyelerimize, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum. Çorum Bizim tek paydamız Ramazan Bayramımız vesileyle Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin.”dedi.

MHP’DEN AK PARTİ ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Arslan Kaynar, İlçe Başkanı Ertuğrul Onan ve parti yöneticileri AK Parti’ye bayram ziyaretinde bulundu. AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, nazik ziyaretleri için MHP yöneticilerine teşekkür ederek, ^”Allah, Bayramın huzurunu, kardeşliğini ve beraberliğini daim etsin.” dedi.

Son Güncelleme: 04.06.2019 17:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.