Sungurlu'da Şahiner'e yüklendi

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Sungurlu Seçim Bürosu’nun açılışında Şahiner’e yüklendi.

16 Şubat 2019 Cumartesi 20:07
Sungurlu'da Şahiner'e yüklendi

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Sungurlu Seçim Bürosu’nun açılışında Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner’e yüklendi.

Sungurlu Belediyesi’ne İŞKUR aracılığıyla verilen işçi sayısının yetersizliği konusunda yerel iktidarın temsilcilerini eleştiren Şahiner’e, “İŞKUR’dan işçi verilmemiş. Senin işçiye ihtiyacın vardı da niye gelince 70 kişiyi işten çıkardın.”diye soran Ceylan, “Başka parti bulamadın mı? Sen MHP7li değil miydin?. Milliyetçi değil miydin? 2014’de MHP açtısı altında oy istemedin mi? Onların oyları ile seçilmedin mi? Sen nasıl milliyetçi kardeşlerime idam isteyen bir savcının oğlunu destekleyen partiden aday olursun, oy istersin.” dedi.

Sungurlulu hemşehrilerinin boş vaatleri dinlemeyerek 31 Mart’ta gerekeni yapacağını belirten Ceylan, partisinin Sungurlu Belediye Başkan Adayı İlyas Özkan’a destek verdi.

Son Güncelleme: 17.02.2019 12:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Başgan 2019-02-16 20:39:25

o mkyk yı ekleyince noluyo böyük adam mı olmuş oluryorsun sayın vekil, adın üstünde vekil yani asil olan millet sen sadece bir vekilsin, ne söylersen söyle sungurluda gene hüsrana uğrayacaksın

Avatar
Adalet adalet 2019-02-16 21:02:00

Şahiner kendini satmadı. Nasıl fetodan büyüyen bir partiye destekçi olsun. Bunu miğde almaz. Şahiner davasından vazgeçmemiştir. Fetonun torunlarına yenilmeyecektir. Sungurlu adaletli iseniz Şahineri seçersiniz.

Avatar
Ali 2019-02-16 22:16:14

İşkurdan Alacaya 70 kişi, Sungurluya 7 kişi vermek , Adaletsizliktir. Şahsiyetsizliktir, Faşistliktir, Bunları yapıp Pişmiş kelle gibi sırıtmak size yakışır Ne . Sungurluya nede Çoruma çivi çakmadın. Senin kapaditen badit sysk oyunlarının üstünde değildir.

Avatar
Büyük başkan 2019-02-17 00:57:22

Oylar Şahiner e

Avatar
Kavşutlu 2019-02-17 13:23:12

Sungurlu da Şahiner kazanamaz ise,AKP de kazanamaz. Şahiner'e oy vermeyen,AKP ye de oy vermez,MHP ye oy verir.MHP kazanır.Anladın mı A.Sami?

Avatar
Sungurlulu 2019-02-18 01:05:28

Siz gidin ikinci Havalanı yaptığınız Tokat’tan oy alın veya Yozgat’tan, Çorum’dan oy yok size.

Avatar
Bu nasil siyaset 2019-02-17 08:35:13

Siyasette senin yaptığına alttan vurmak denir. Harbi değilsin. öyle bir vuruyorsun ki bu hiç etik değil. Sungurlu{ya işkur'dan 7 kişi vereceksin sonra da üstüne çıkıp karsı tarafı suçlayacaksın. Sonra da buna milletin inanmasını bekleyeceksin. Ayıp

Avatar
İskilipli 2019-02-17 00:03:13

Sayın vekilden TOSYA İSKİLİP YOLU HAKKINDA (gerçi daha önçeki seçim öncesi maliyet yüksek deyip kesip atmıştı) bir düşünce değiyimi olup olmadığı,
Çankırı İskilip yolu kabülünün yapılıp yapılmadığı yahğlkış ize ÇUKURLARIN YAPIMCI ŞİRKETE YAPIMI SAĞLANIP SAĞLANMAYACAĞI,
İskilip terminali yanında halk ve belediyece kaba inşaatı biterek üniversiteye devir edilen binanın EĞİTİM ÇARKI İÇİNE KATILMASI NİCİN BEKLİYOR. HASTANE DİDGKİNA DÜŞMESE TUĞLA TUĞLA HAK VARDIR.
İSKİLİP ERİYOR.
İSKİLİP ERİYOR. ÇARE İŞ YATIRIM NE DÜŞÜNÜLÜYOR
YOL AÇILSA İŞ DE OLUR AŞDA. BİRDE SEÇİM ZAMANINDAN SONRADA SEÇİM ÇEVDEZİ SONUN İSTEKLERİNİ LÜTFEN İLETİN.
KAPALI SPOR SALONU İLÇEDE YOK.
Sinema tiyatro salonu kültür merkezi ihtiyar konağı hanımlar lokali yoktur Egsersiz parkları yoktur ihtiyaçtır İHTİYAÇ merkezde trafik sorunu var. Kapalı otopark ihtiyacı vardır

banner165