Sungurlu'ya destek sözü

Sungurlu Belediye Başkanı ve beraberindeki heyet Genel Başkan Meral Akşener'i ziyaret etti

03 Temmuz 2019 Çarşamba 17:45
Sungurlu'ya destek sözü

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Sungurlu'ya yapılan yatırımların takipçisi ve ilçenin destekçisi olacaklarını söyledi.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, İYİ Parti İlçe Başkanı Fazlı Koçak, Belediye Başkan yardımcıları, İl Genel Meclis Üyesi Ercan Şahin, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Teşkilatı ve İlçe teşkilatından İYİ Parti Genel Merkeze destek ziyareti yaptılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener “Kadir Başkanım abimin kardeşi olur. Abim de ticaret odası başkanıydı. Abim gidince kardeşi kaldı. Yeri bu yüzden apayrıdır. Seçtiniz, seçtirdiniz. Hepinizden Allah razı olsun. Zor bir yolculuktan çıktını, geldiniz tekrar teşekkür ediyorum. Sungurlu bizim göz bebeğimizdir. Onun için yapılacak yatırımların takipçisi olacağız.”  diye konuştu.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner de, “Sayın Genel Başkanımız Meral hanımı bugün ziyaret ederek destekleri ve dik duruşu için teşekkür etmek istedik. Kendisini iyi ki var ve iyi ki bizimle. Destekleriyle Sungurlumuz için çok işler başaracağımıza inanıyorum. “ dedi.

Son Güncelleme: 03.07.2019 17:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.