TDP’den Külcü’ye övgü, Aşgın’a eleştiri

Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Engin Erenler, eski belediye başkanı Külcü'yü överken, mevcut başkan Aşgın'ı eleştirdi.

27 Mayıs 2022 Cuma 20:40
TDP’den Külcü’ye övgü, Aşgın’a eleştiri

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Çorum İl Başkanı Engin Erenler, Hizmet-İş Sendikası’nın Olağan Genel Kurulu’nda önceki dönem Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü eleştiren mevcut Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı eleştirdi.

Başkan Aşgın’ın Külcü’yü eleştirmesini hoş bulmadıklarını belirten Engin Erenler, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

'BELEDİYE'Yİ HANG İPARTİDEN DEVRALDINIZ?'

“Sayın Aşgın, Külcü’yü eleştirmek yerine yatırım yap ta görelim. Başkan Aşgın belediye personellerinin maaşlarını kredi çekerek ödediğini ifade ediyor. Birincisi belediyeyi başka partiden devir almadınız yine AK Parti Belediyesi’ydi ve Sayın Külcü takdire şayan yatırımlarla hatırlanıyor. Yoksa sizin gibi parsel parsel satıp bütçe oluşturmayı da iyi bilirdi.

'KÜLCÜ'DEN DEĞİL, ZEKİ GÜL'DEN ALDINIZ?'

İkinci konu siz aslında Külcü’den de devir almadınız. Sayın Zeki Gül’den aldınız. Keşke gelir gelmez sokakta dağıtılan kahvelerin tutarının fiyatının hesabını sorsaydınız."

Sendikanın genel kurulunda Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün üzerinden algı yapılmasının ve ‘Cumhurbaşkanının resmi niye yok’ diye sitemde bulunulmasının da hiç hoş bir durum olmadığını belirten TDP İl Başkanı Engin Erenler, “Siz AK Parti İl Başkanı ya da milletvekili değilsiniz. Siz Çorum halkının belediye başkanısınız. Ya da biz mi öyle biliyoruz, halen Vakıf Başkanlığından çıkamadınız mı?

'KISACA BAŞKANIM...'

Sendikaları da siyasetleştirmeyin, halka hizmet yapın. Her programda genel başkanı övmek siyasi parti temsilcilerinizin görevidir. Sizin tabirinizle Aşgın’an çalışan yorulmaz ya aman siz yorulmayın, satacak yerler varsa onları satın.

Kısacası Başkanım AK Parti Belediye Başkanlığı yerine halkın Belediye Başkanı olun da, Aşgın’ızı o zaman görelim” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Batandaş 2022-05-28 19:26:37

Zeki Gül'den kahve parasını almayan Aşgın'da kul hakkına girmiştir. Zeki Gül şimdi eski din ğretmen emeklisi olarak nerde çalışıyor. Ne zeki gül müş arkadaş gerçekten bir halt becerebilse yanmayacağım

Avatar
Zeki 2022-05-27 22:13:51

Başkan belediyeyi kimden devraldığını unutmuş olsa gerek. Zeki, başkan adayı olacağım diye bol keseden kahve dağıtmış vatandaşa ama yine de olamadı. Şimdi de vekil olacağım diye dolaşıyormuş. İnsanın gülesi geliyor.

Avatar
Batandaş 2022-05-28 19:41:25

Bu Zeki Gl milletin evladı işsiz gezerken başka işte çalışan birini sırf kendisine yalaklık yapıyor diye belediyede işe aldırdı acaba kaç kişiyi işe aldırdı mesela eski belediyespor genel kaptanının yakını ve bu zeki kul hakkı yemeyi kendine düstur edindi.

Avatar
tolga 2022-05-27 21:25:36

Külcüyü gündemde tutmak Çoruma hiçbirşey katmaz..

Avatar
Yorumcu 2022-05-27 21:58:58

Şaşgın'a bir tane bile kendi partilisi sahip çıkmazken (sosyal medyada bile) Külcü'ye muhalefet ve kendi tabanı sahip çıkıyor.

Aşgın yine çok Şaşgın. Bakalım sonu nereye varacak.

Avatar
Tdpli 2022-05-29 13:49:00

Kötü bir tabir vardır dinime kötü diyen müslüman olsa bari diye. TDP Genel Başkanı ve oğlunun bir şişli belediyesi için ne kavgalar çıkardığını biliyoruz.CHP Genel başkanlığında ne tantanalar yaptığını biliyoruz. Bence Muzaffer kulcuyu ikna edin TDP den belediye yada vekil adayı yapın bakalım seçiliyor mu. Siz adamla şalgamı birbirine karıştırmış siniz.Bu milleti 3 5 kişiden ibaret sanıyorsunuz.

Avatar
Siyaset 2022-05-29 15:34:56

Siyasete bakın Muzaffer Kulcuyu savunmak TDP ye kalmış. Ne diyelim iki gün sonra başka birşey soylemiyeceginizin garantisi var mı. Bu neyin göstergesi biliyormusunuz. Dün yola çıktıklarınızla bugün yolda biraktiklarinizin siyaseti ne diyelim. CHP MHP İYİ DEVA GELECEK parti de çıkar savunursa şaşırmayın.

Avatar
GÖREN GÖZ 2022-05-30 10:25:59

UYANIK FİTNECİ SENİ .ERKEN BAŞLAMIŞSIN POLİTİK KIVIRMALARA ,AKLISIRA ASİS YAPIP RAKİP KALEYİ ZAYIFLATIYOR. TERBİYESİZ