Turgut İlgü Mecitözü’nde çalıştı

CHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Turgut İlgü, 29 Mart’ta yapılacak öne seçim çalışmalarını...

16 Mart 2015 Pazartesi 18:21
 Turgut İlgü Mecitözü’nde çalıştı


CHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Turgut İlgü, 29 Mart’ta yapılacak öne seçim çalışmalarını Mecitözü ilçesinde sürdürdü. Turgut İlgü'ye partililer eşlik etti.


İlgü CHP'de 29 Mart'ta yapılacak olan ön seçim için çalışmalarına Mecitözü'nde devam etti. Mecitözü İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıya CHP Mecitözü İlçe Başkanı Seçkin Mert,  Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz,  CHP Mecitözü İl Genel Meclisi Üyesi Haydar Erdem CHP Mecitözü Kadın Kolları Başkanı Atiye Yaşar ve çok sayıda parti üyesi katıldı.


Yapılan açıklamaya göre toplantıda açıklamalarda bulunan İlgü "Ülkemiz karanlığa sürüklenmektedir bu seçim ülkemiz ve şehrimiz için çok önemli bu seçimde CHP olarak iktidar olmamız milletimizin ve çocuklarımızın geleceği için gereklidir hep birlikte çalışarak Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını kurmalıyız. Vatandaşlarımıza İktidarın kendi menfaatleri uğruna ülkemizi kötüye götürdüklerini anlatıp Projelerimizi ortaya koyarak bizim bu işi daha iyi yapacağımıza ikna etmemiz gerek. Biz ezilen çiftçimizin, açlık sınırında yaşayan emeklimizin, geleceğe umutsuz bakan gençlerimiz için elimizden geleni yapacağız. Ben 29 Mart'ta yapılacak ön seçimde genç bir inşaat mühendisi olarak sizlerden destek istiyorum çünkü mühendis proje adamıdır benim de Çorum'a ve Mecitözü'ne dair projelerim var bu projelerimi uygulamak için sizlerden destek istiyorum." dedi.


İlgü'nün ardından açıklama yapan CHP Mecitözü İlçe Başkanı Seçkin Mert ise, ziyareti için Turgut İlgü’ye teşekkür ederek, başarılar diledi.


İlgü, toplantıdan sonra esnaf turu yaparak ilçeden ayrıldı.




Son Güncelleme: 16.03.2015 18:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.