Uslu teşkilatları uyardı!

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Ramazan Bayramı...

20 Temmuz 2015 Pazartesi 12:02
 Uslu teşkilatları uyardı!


AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Ramazan Bayramı dolayısıyla partisinin ilçe teşkilatlarında gerçekleşen bayramlaşma programlarına katıldı.

Birlik ve beraberlik mesajları veren Uslu,  AK Parti İl Teşkilatı’nda düzenlenen bayramlaşmanın ardından, Alaca’ya geçti.


Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz ve AK Parti Alaca İlçe Başkanı Ümit Tokgöz’ünde hazır bulunduğu ziyarette konuşan Uslu, Ramazan Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını diledi.


Ortaköy’ü ziyaret eden Uslu, Ortaköy Belediye Başkanı Taner ispir ve İlçe Başkanı Mustafa Uysal ve partililerle bayramlaştı.

Ortaköy’de bayramlaşmanın ardından yeniden Alaca’ya geçen Uslu, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz ve AK Parti Alaca İlçe Başkanı Ümit Tokgöz ile birlikte Suludure Köyü’nde düzenlenen Yaz Şenliğine katıldı. Yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda Suluderelinin buluştuğu şenlikte Uslu, vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Şenlik sonrası Sungurlu’ya giden Uslu, AK Parti Çorum Milletvekili İlksen Ceritoğlu Kurt ile birlikte teşkilat üyelerinin bayramını kutladı. Burada açıklama yapan Uslu, AK Parti iktidardan gitsin diyenlerin şimdi iktidar ortağı olmaya ve sorumluluk almaya yaklaşmadıklarına dikkat çekerek, iktidar ortağı olmak istemeyenlerin AK Parti’ye akıl vermeye kalkıştığına vurguladı.


AK Parti’nin hem akıl hem de sorumluluk sahibi olduğunun altını çizen Uslu, “Kimsenin akıl vermesine de ihtiyacımız yok. Bize akıl verenler bu kadar akıl sahibi olmalarına rağmen seçimleri kazanıp iktidar olamıyorlar. Hem seçimi kaybedeceksin, hem de başkasına akıl vereceksin. Millet bunları görüyor. Bir musibet bin nasihatten iyidir derler. Bu musibet bir nasihate dönüştü. Milletimiz özellikle oy veren yüzde 30 genç nüfus koalisyon çekişmelerini bilmiyordu. Koalisyon kültürü olmayan ülkede koalisyonun ne olduğunu ne kadar zor olduğunu yaşayarak görmüş olacaklar. Koalisyon seçenekleri sonuna kadar denenmeli. Kim parti menfaatini ülke menfaatlerinin gerisinde tutuyorsa, kim aklını duygularının önünde tutuyorsa onlarla koalisyon seçenekleri denenir. Dün kırmızı çizgi diyenlerin bugün nasıl kırmızı plaka pazarlığı yaptığını görüyoruz. Nerden nereye düştüklerini görüyoruz ülkemiz adına üzülüyoruz. Bu şartlarda bir erken seçim kaçınılmaz diye düşünüyorum. Bugüne kadar kurulan koalisyon hükümetlerinin ise ömrünün ortalama 6 ay olduğunu görüyoruz. Demek oluyor ki 6 ay içerisinde veya sonrasına seçime gideceğiz” dedi.

‘TEŞKİLATLARIMIZ BİR OLMALI, İRİ OLMALI, DİRİ OLMALI’

Bayram ziyaretlerinde birlik beraberlik mesajları verirken partililer arasında kırgınlık ve küskünlüklere neden olabilecek tavırlara karşı da uyaran Uslu, şöyle devam etti: “Teşkilatlarımız bir olmalı, iri olmalı, diri olmalı. Eski, yeni ayrımı olmamalı. Sen ben ayrımı olmamalı. Biz Ahmet’in Mehmet’in, Salim Uslu’nun adamı hiç değiliz. Biz davanın adamıyız. Kimin milletvekili olacağını yüce Allah bilir. Bu bir nasip işidir. Kimse kaderinden, nasibinden öte bir şey yapamaz. Nasibe inanıyoruz. Burada milletvekili olmak, rozet takmak gibi derdimiz yok. Bizim derdimiz bu ülkeye hizmet etmek. Taş üstüne taş koymak. Doğduğumuz topraklara, bizim vatan topraklarına borcumuz var. Bunu ödemek istiyoruz. Dün hepimiz yerlerdeydik. Bugün ülkemiz için burada birlikteyiz. Dün bize ders vereceğini söyleyenler, siyaset öğreteceğini söyleyenler bugün ortada yoklar. Biz dünde, bugünde, yarında buradayız ve burada olmaya devam edeceğiz. Yarın seçim olacakmış gibi aramızdaki kırgınlık ve incinmeleri kaldırmak görevimizdir. Kim bunu sürdürüyorsa yanlış yapıyor. Ya buna son verir yada son veririz. Aidiyet duygumuzu güçlendirmemiz lazım. AK Parti rozeti takarak kimse caka satmasın. Hepimiz AK Parti’nin sahibiyiz. Davasına omuz vereceğiz. Teşkilatlarda birlik ve beraberliği artıracağız. Dava ehli olarak yolumuza devam ettiğimizde yanlış yapma lüksümüz yok. Bundan sonra önümüze bakmak ve başkasını sevindirmemek durumundayız. Başkasını sevindirmek fitne fesadı ateşler ve bizi birbirimize kırdırırlar. Bunlara asla itibar etmeyelim. Biz geçmişten gelen büyük bir davanın neferleri olarak rakiplerimizi, ülke düşmanlarını ve dostlarımızı biliriz” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin zarar görmesini istemediklerini dile getiren Uslu, “Biz bir davanın mensuplarıyız. Bizim davamız iyilikleri çoğaltmak, kötülüklerle mücadele etmek. Bizim davamız insanlık Davası. Biz hakikat davasının yolcusuyuz. Küçük kazanım ve hevesler bizi asla yolumuzdan alıkoyamazlar. Bu dava için çok ağır bedeller ödendi.  Artık savunma sanayinde ihtiyaçlarımızı kendimiz üretim yapıyoruz. Bizden önce hizmet edenlerden Allah razı olsun, bizden sonrakilerden de Allah razı olsun. Bu süreçte bakın faiz oranları yükseldi. Eğer bu dönemde bankacılar, tefeciler kafa tutmaya devam ederse ekonomik yönden ağır hasarlar oluşur. Ekonomik sarsıntıların telafisi uzun yıllar alıyor. Basit şekilde borsa düşüyor onu telafi etmek için aylarca uğraşıyorsunuz. Türkiye zarar görmesin istiyorsun. Ülkemize yönelik oyunları biliyorsunuz” diye konuştu.




Son Güncelleme: 20.07.2015 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.