Uslu’dan Dede Ocağı’na ziyaret

Hafta sonu 8 ambulans teslim töreni, AK Parti mahalle/köy başkanları toplantısı ile Odası’nın...

16 Mart 2015 Pazartesi 18:07
 Uslu’dan Dede Ocağı’na ziyaret


Hafta sonu 8 ambulans teslim töreni, AK Parti mahalle/köy başkanları toplantısı ile Odası’nın Tıp Balosu etkinliklerine katılan AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, hafta sonu köyleri ziyaret etti.


Çorum Müzesi  İyimaya’yı ağırladı


Milletvekilleri ve beraberindeki teşkilat yöneticileri TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve Ankara Milletvekili Ahmet İyimaya’ya geçtiğimiz günlerde 100. yılı kutlanan Çorum Müzesi’ni gezdirerek kültür ve turizm adına yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.


Kınıkdeliler köyüne ziyaret


Konuk Milletvekili İyimaya, AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı, Murat Yıldırım, İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve teşkilat mensuplarından oluşan heyet; Merkez, Kınıkdeliler Köyü Muhtarı Şahin Demiral'in daveti ile köyü ziyaret etti.


İl genelindeki yatırımlar değerlendirildi


Akşam programlar sonrası bir araya gelen Vali Ahmet Kara, Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı, Murat Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ve Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, İl genelinde yapılan yatırımları değerlendirerek; bir planlama ve takvim çerçevesinde, daha fazla hizmet için, İl Özel İdaresi bütçesinin artırılmasına yönelik çözüm önerilerini masaya yatırdılar. Toplantıda köylerin öncelikli ihtiyaçları olan yol ve İçme suyu konularına ağırlık verilerek çalışmaların yapılması kararlaştırıldı.


Uslu, Dedesinin doğduğu köyü ziyaret etti


AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Av.İsmail Yağbat, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Şeyda Önen, Mesut Ceylan ve Mehmet Akif Berk, merkeze bağlı Çakır köyünü ziyaret etti, sorunlarını dinleyerek köylülerle sohbet ettiler. Uslu, talepleri değerlendirmek üzere İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya’yı da yanında getirdiğini belirtti.


Çakır Köyü Muhtarı Hacı Cihan, köyde boşa akan su kaynağının gölete taşınması, asfalt ve kilit taşı taleplerini dile getirdi. Kaya da, köyün asfalt sorunu ile boşa akan suyunun gölete bağlantısının yapılması için gerekenin yapılacağını söyledi. Kilit taşı talebi için de gerekli yardımın sağlanacağını ifade etti.


Ziyarette köylülerle ayrı ayrı sohbet eden Uslu, “Büyük dedem Seyfullah Hoca 1920'li yıllarda bu köyde imamlık yaptı. Dedem Mehmet Efendi de bu köyde doğmuştur. Dolayısı ile ben de bu köyden sayılırım. Ceddimizin yaşadığı görev yaptığı topraklarda bulunmak bizleri oldukça duygulandırdı” dedi. Köyün en yaşlısı 86 yaşındaki Muharrem Amca’nın Seyfullah Hoca’yı büyüklerinden tanıdığını, önemli hatıraların olduğunu belirtmesi üzerine konuşan Uslu, Muharrem amcanın hatıralarını yad etmesini ilgiyle dinledi.


Alaca İHL Kompleksi


Daha sonra Alaca ilçesine geçen Uslu, Alaca Belediye Başkanı M. Esat Eyvaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, AK Parti Alaca İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, Alaca İmam Hatip Lisesi Müdürü Kadir Şimşek, Müdür Baş Yardımcısı Bülent Gündem ve İlim Yayma Cemiyeti Alaca Şube Başkanı Adem Demir ile bir araya geldi. Yapılan toplantıda yeni yapılması planlanan Alaca İmam Hatip Lisesi sürecinde farklı görüşler ve gelinen son aşama değerlendirildi. 



Son Güncelleme: 16.03.2015 18:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.