Yeniden seçildi

Milletvekili Uslu, yeniden TBMM Kültür, Sanat ve Yayın Kurulu Üyesi seçildi

09 Şubat 2018 Cuma 17:23
Yeniden seçildi

Türkiye Büyük Millet Meclisi 24. 25. ve 26. Dönem 1. Devre Döneminde Kültür, Sanat ve Yayın Kurulu Üyesi olarak görev yapan Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Başkanlık Divanı’nca 26.Dönem 2. Devrede de yeniden kurul üyeliğine seçildi.

Uslu’nun Cumhurbaşkanı ile yapılan toplantıda bulunması nedeniyle katılamadığı 11 Ocak 2018 tarihli toplantıda alınan kararla; Kültür, Sanat ve Yayın Kurulu Üyeliğine seçildiğini TBMM Başkanı İsmail Kahraman yazı ile bildirdi.

Başkan Kahraman, “Türkiye Büyük Millet Meclisi Kültür, Sanat ve Yayın Kurulunun Çalışma Esas ve Usulleri Hakkındaki Yönetmeliğin 4 üncü maddesi uyarınca, Başkanlık Divanı tarafından Kurul Üyeliğine seçildiğinizi bildirir, çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilip 2018-02-10 08:05:50

Kalemize altındaki mağaralar evler tam seçilen komisyonun ilgisini çekebilir restorasyonu yine eski camiler ve de Akşemseddin hocanın 1.derece yakınlarının türbeleri KOMİSYONUN İLGİSİNİ ÇEKEBİLİR DUYURULUR