Yozgat’a seslendi, sorunu çözün

Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Muhammed Taha Derin, Yozgat'a bağlı olan Tapu ve Kadastro Müdürlüğü binasındaki eksiklikleri dile getirdi.

20 Eylül 2022 Salı 12:52
Yozgat’a seslendi, sorunu çözün

Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Muhammed Taha Derin, yeni yapılan Tapu ve Kadastro Müdürlüğü binasındaki eksiklikleri dile getirdi.

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü binasında yemekhane olmaması nedeniyle müdürlük personellerinin öğle yemeklerini İl Özel İdaresi yemekhanesinde yemek zorunda kaldığını belirten Derin, ayrıca binada havalandırma problemi yaşandığına dikkat çekti.

Derin, yaptığı açıklamada. Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nde ayrıca klima sisteminin olmadığını ve personellerin bu durumdan mağdur olduğunu belirterek, “Dış görünümü olarak çok şaşalı binalar yapabilirsiniz ancak binaların içi boş” ifadelerine yer verdi.

Çorum Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nün Yozgat’a bağlı olduğunu hatırlatan Muhammed Derin, Yozgat Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü yetkililerinden sorunlara biran önce çare bulunmasını talep etti.

Son Güncelleme: 21.09.2022 13:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vay bee 2022-09-20 14:03:54

Bölge müdürlüğü yumruk kadar Yozgatta. Üretim,vergi ve ihracaat şampiyonu Çorum Yozgat tapuya bağlı. Vah başımıza gelenler. Ne günlere kaldık Yarabbi

Misafir Avatar
vatandaş 2022-09-20 19:06:50 @Vay bee

Bu durum yıllardır böyle. Küçük illere büyük illerin müdürlüklerini bağlamak. Neye göre bu durumu oluşturmuşlar.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Heri 19 2022-09-20 14:16:54

Merhaba orman mud.Amasya ya Tapu kadostra Yozgat a Askeriye Tokata bağlı ne yazık bu bizim memleketin siyasilerinin comezligini gosterir.

Avatar
Sağlık Çalışanı 2022-09-20 13:48:11

Darısı il sağlık müdürlüğüne orayada bir el atın personel çalışma şartlarına, bina yağmur yağıdığında heryer su akıyor herkes bir grup kurmuş bana dokunmayan yılan bin yaşasın çabasındalar ne liyakat var ne düzen herşey keyfi yapılıyor.

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-09-20 20:08:06

Çorum'un yarısını Amasya'ya, yarısınıda Yozgat'a bağlayın. Organize sanayi bölgesini hiç birisine vermeyin. HÜKÜMETİN ÇORUM'A VERDİĞİ DEĞER NE YAZIK Kİ BU KADAR. SENELERDİR SÖYLÜYORUM. SENELERDİR ÇORUM VE ÇORUMLULARI UYUTUYORLAR. ÇORUM DA UYUMAYA DEVAM EDİYOR. ANLAYANA.....

Avatar
öğretmen 2022-09-20 14:34:22

NE KADAR İÇİ BOŞ KONULAR