2 futbolcu imza attı

Çorum Belediyespor yönetimi, transfer sezonunun bitimine sayılı günler kala 2 ismi transfer etti.

05 Eylül 2017 Salı 10:17
 2 futbolcu imza attı

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe formasını da giyen orta saha oyuncusu Murat Hacıoğlu 1+1, geçtiğimiz sezonu Manisa Büyükşehir Belediyespor’da tamamlayan ve yine orta saha oyuncusu olan Özgür Kedikli ile de 2 yıllık sözleşme imzalandı… 


Çorum Belediyespor yönetimi ilk transfer sezonunun bitmesine sayılı günler kala 2 futbolcuya birden imza attırdı.


Yapılan görüşmeler sonrasından Süper Lig tecrübesi bulunan ve Fenerbahçe formasını giymiş Murat Hacıoğlu ile 1+1 yıllk, Manisa Büyükşehir Belediyespor’dan Özgür Kedikli ile de iki yıllık anlaşma imzaladı.


Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde Başkan Yardımcısı Ömer Balaban ile Futbol Şube Sorumlularından Mustafa Altunkaya da hazır bulundu. 
Her iki transferin de takıma hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan Yardımcısı Ömer Balaban, “İki yeni ismi daha kadromuza dahil ettik. Bunlardan biri futbol kamuoyun yakından tanıdığı sim olan Murat Hacıoğlu. Diğeri ise takımımızın gücüne güç katacağına inandığımız Özgür Kedikli. Bu iki imza da her iki tarafa hayırlı olsun. Bundan sonraki süreçte futbolcularımızın takımımızın başarısı için mücadele edeceklerine inanıyoruz” diye konuştu. 

MURAT HACIOĞLU KİMDİR? 

Futbol kamuoyunun yakından tanıdığı isim olan Murat Hacıoğlu Turanspor’da 1979 Rize Ardeşen doğumlu. 1998 yılında başladığı profesyonel futbol hayatında Bursaspor, Diyarbakırspor, Fenerbahçe, Atiker Konyaspor, Osmanlıspor, Kocaelispor, Denizlispor, Altay, Çaykur Rizespor, Sarıyer, Etimesgut Belediyespor ve son olarakta geçen sezon Sakaryaspor takımlarında forma giydi. Tecrübeli futbolcu Süper Lig’de 252 maçta 46 gol atarken 1. ligde 65 maçta beş gol, 2. ligde 45 maçta üç gol 3. ligde ise 93 maçta 22 gol attı. Geçen sezon Sakaryaspor’da iki gol atan tecrübeli futbolcu bir önceki sezon ise Etimesgut Belediyespor forması altında on gol attı. Milli takım’ın farklı kategorilerinde 19 kez forma giyen Murat Hacıoğlu ile 1-1 yıllık anlaşma imzalandı. 

ÖZGÜR KEDİKLİ KİMDİR?

Aslen Trabzonlu olan Özgür Kedikli 1993 Sakarya Pamukova doğumlu. Futbola Sakaryaspor alt yapısında başlayan Kedikli, aynı kulüpte 2011-2012 sezonunda profesyonel oldu. 
Geçtiğimiz sezonu Manisa Büyükşehir Belediyespor’da tamamlayan orta saha oyuncusu Özgür Kedikli , 31 maçta forma giyerken, üç gol attı ve dokuz sarı bir kırmızı kart gördü.

 

Son Güncelleme: 05.09.2017 10:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever 2017-09-05 18:50:33

geçtiğimiz yıl emrullah kokoç'a yaşlı diyen gazeteciler acaba şimdi neden seslerini çıkaramıyorlar zeki gül'den fırça mı yerler yoksa!!!!