Aurelio ile yollar ayrıldı

Yeni Çorumspor'da son dakika gelişmesi... Mehmet Aurelio ile yollar ayrıldı

22 Ocak 2019 Salı 16:21
Aurelio ile yollar ayrıldı

Yeni Çorumspor Teknik Direktör Mehmet Aurelio ile yolları ayırdı.

Yeni Çorumspor yönetimi bugün saat 15.30’da yaptığı toplantı sonrasında Teknik Direktör Mehmet Aurelio ile karşılıklı olarak yollarını ayırdı. Kulüp tesislerinde yapılan görüşmeler sonrasında Mehmet Aurelio ile yolları ayırma kararı alınmasının aradından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: "Bugün saat 15.30’da teknik direktörümüz Mehmet Aurelio ile yapılan görüşmeler sonrasında kendisiyle yollarımızı karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Mehmet Aurelio ile futbolcularımız duygusal bir veda gerçekleştirmiştir. Kendisine kulübümüz olarak bundan sonraki hayatında başarılar dileriz. Ayrıca yaşanan bu gelişme sonrasında Ankara’da bulunan Kulüp Başkanımız Sayın Fatih Özcan, saat 19.00’da futbolcularımızla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacaktır. Konuyla ilgili detaylı bilgiler ilerlyen günlerde kamuoyuyla paylaşılacaktır.”

Son Güncelleme: 22.01.2019 16:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
crm 2019-01-22 16:49:03

acaba neden, bu adam Çorum'a level atlattı. vizyonu değişti.

Avatar
Marko Mehmet 2019-01-22 17:57:26

İki gol yedik.Hoca gitti.Önceki hoca da gitti.Sezon sonu kaç hoca ile bitecek?

Avatar
tarik 2019-01-22 17:31:44

Bu iş hoca ile değil...
2 yenilgi de hoca değiştirme ile olmaz
Çorum'un değerlerini bilen hoca ve yöneticiler lazım

Avatar
........ 2019-01-22 19:31:08

Bu takımdan hiçbirşey olmaz isterse en iyisi gelsin başlarına gene bi halt olmaz bu senede yine fos..

Avatar
Hamdi 2019-01-22 17:40:14

Fosssss
Arkadaş başkan Ankaradaymış kim bu kararı alıyor ya. Yazıktır bu tarafta. İnsan bir görüş alır. Başkan gelip popçularla pardon topçularla görüşecekmiş.
Sanki hiç görmedi de. Arkadaşlar en büyük taraftardır. Amigolar olarak sizler daha iyi yönetirsiniz bu takımı. Taraftar olarak biz her zaman yanınızdayız. Bu başkandan bişey olmaz. Ancak parasıyla övünüz. O da bitti heralde Yanındakini de yer bitirir. Hamidi de yer. Şimdi kararı hamit veriyormuş gerçi de hocayı gönderen de oymuş. Can ciyer altunkayayı da yedi. Yakında fatihi de yer!

Avatar
Hakkı 2019-01-23 08:16:27

Günaydınnnn. Mehmet hocada anlamış olacak ki bu yöneticilerden bişey olmaz. İstanbuldan gelşr gelmez ayağının tozuyla valizini toplamış hadi bana eyvAllah demiş. Başkan yok dur bir bşkan yrd sını çağıralım deselerde zar zor ikna etmişler hamit efendiyle görüşmeye Sonuç orta da ikna edememiş. neyse hayırlı olsun bu yönetim varken çok şey değişir daha. Korkarım ki kulübün merkezi Antalya ya gitmez.

Avatar
Dobra 2019-01-22 22:08:14

Gokten inek indi.HzYusuf desdereyi aldi osmanin boynunu kesecekti ki.DIKKAT.Gokten inek degil koc indi.HzYusuf degil Hz ibrahimdi kurban HzOsman degil. Hz ismaildi.(o kadar hata varki hangisini duzeltelimde sevinelim) Anca stad da sanatci getirir sov yapariz. Parali taraftarimizda var. Onlar icin yonetim onemli degil ver parayi ver otobusu yolda corbayi oda tamam. Amaaa is milli ruh olmadan olmuyomus baskan. Nihat dogan gibi benim memleketimin arısı baska kuzusu baska demekle hic olmuyo. Karda kalmis kanimiz donmus vucut haretek etmiyo ölmus haberimiz yok. Biz hala ayna karsinda ayna ayna soyle bana benden guzeli varmi diyoruz. Yuzu guzele 40 gunde doyduk bisey cikmadi foss. Huyu guzele gelde kurban olma simdi. Cok oluyoruz belki bi sozlerle. Keske baskanin sozleriyle buyuk buyuk konusmalariyla yaptiklari bir olsaydida. Bizde helal olsun deseydik. Unutmayin baskan corumlular goruntuyle kazanilmaz.corumlunun gonlune mutevazilik ile girilir. Girmesini bilene. Kirmizi siyah memleketimize formada yakisiyo. Kirmisini bu kadar buyuk konusmalardan sonra yuzumuze surmekle degil...