Çorum'da 'sahama dokunma' eylemi

Amatör spor kulüp antrenörleri ve futbolcular, spor sahalarının yıkılmaması için Belediye'ye çağrı yaptı

23 Ocak 2023 Pazartesi 13:30
Çorum'da 'sahama dokunma' eylemi

Çorum’da yıkılan eski şehir stadının müştemilatı arasında yer alan 1 Nolu Sentetik Saha’da bir araya gelen amatör spor kulüp antrenörleri ve futbolcular spor sahalarının yıkılmaması için Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a çağrıda bulundu.

Hep birlikte ‘Sahama Dokunma’ diye seslenen vatandaşlar, sahaların yıkımından vazgeçilene kadar eyleme devam edeceklerini söyledi.

MİLLET BAHÇESİ’NE MEVCUT SAHALAR DAHİL EDİLMELİ

Bölgede yeterince park olduğunu ancak spor alanı olmadığını belirten eski Çorumsporlu futbolculardan Buğra Öztürk, yapılacak Millet Bahçesi’ne 1 ve 2 nolu sentetik sahaların da eklenmesini istediklerini söyledi.

‘BİZ BURALARDA BÜYÜDÜK’

Eyleme katılan eski Çorumsporlu futbolcu Nedim Köse ise şöyle dedi: “Biz bu sahalarda büyüdük. Profesyonel futbolcular olduk. Başka şehirlerde oynadık. İlimizi temsil ettik. Milli takımlarda oynayan abilerimiz var. Bu sahalarda rahmetli Halit Kılıç’lar, Remzi Abiler, Salih Abiler, Yaşar Abiler, Kenan Abiler, Akif, Vedat, Oğuzhan Yalçın’lar yetişti. Buradaki çocuklara hepimizin sahip çıkması lazım. Bu semt tarihi bir semt. Bu semt Bahabey’in çocuğunu, Yazı Çarşı’nın çocuğunu hepsini bir araya getiren bir semt. Bu sahalar elimizden alınmasın. Değerli büyüklerimizden ve siyasilerden buranın park yapılmamasını rica ediyoruz. Burası spor alanı olarak kalsın ve iyileştirilsin. Bölgede yetirince park var zaten. Buraya bu çocuklar gelmediği zaman mahalle aralarında kötü alışkanlıklar edinecekler. Spor yapan çocuk kötü alışkanlıktan uzak durur. Lütfen bu sahaya dokunmasınlar.”


 

Son Güncelleme: 23.01.2023 20:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenann 2023-01-23 14:04:17

Hazır yapılmış bu tesisler neden yıkılır anlamıyorum. Ulaşım kolay çocuklarımız rahatlıkla gidebiliyor bu inat nedir anlamıyorum.

Misafir Avatar
Pompalı 2023-01-24 08:20:41 @Kenann

Yıkın sahaları pompalı tüfekle gezen gençler artsın. Hatta millet bahçesi pompalı gençlerin çatışma alanı olsun. Belediye başkanı bir şey yapamaz, Klcü'nn de bir yerine kına yaksın zamanında Çorumspor'u bitirdi. Stadın yıkılması için ilk adımı attı kına lazım. Bir de Ak Parti bu adamı vekil yapacakmış

Beğenmedim! (1)
Avatar
Gören göz 2023-01-23 16:12:10

Muzaffer kulcunun Çorum'a caktigi kaziklardan ..

Avatar
Kenan 2023-01-23 14:08:11

öneri: Tenis kortu ile Anıt arasındaki yol kapatılarak ÖĞRETMENEVİ VE EMNİYET ALTINDAKİ YOL İŞLEVLİĞİ ARTIRILARAK Millet Bahçesi bu şekilde düzenleme yapılmalı ki şehir içinde büyük bir alan kazanır Yükseköğretim kurumu alt caddesi hareket kazanır ve şerit sayısı artar hem de öğretmenevi önü caddesinde düzenleme yapılarak işlevliliği artar ki millet bahçesi olarak büyük bir alan kazanılır ve bu sahalar da yıkılmamış olur takdir büyüklerin ama böyle olmalı güzel olur. çalışılması gereken bir öneri

Avatar
Ahmet 2023-01-23 16:22:45

Bir şey varken ve bakım yapılarak kullanılabilecekken yıkıp yeniden yapmanın manası ne? İsrafı yasaklayan dinin israf sever dindarları!

Avatar
Sporcu annesi 2023-01-23 16:08:09

Gerçekten orası çocuklarımız için çok önemli. Kötü alışkanlıklara bulasmadan

Avatar
Cemo 2023-01-23 19:19:56

Gsb il müdürü, Mevcut Başkanın has adamı olduğu için daha buralar ne ki. Bir çok tesisi başkanın emrine verdi. Başka bir şehirden gelen mevcut il müdürü şehrimizin güzide tesislerini kendi siyasi rantı, makam mevki adaylık uğruna mahvediyor. Askf başkanıyım diye geçinen zat'da hepsine karşı el pence divan durmakta. Şehrimiz için çok üzücü bir durum. Umarım bir an önce bu karardan geri dönülür.

Avatar
Doğrucu 2023-01-23 21:43:06

Beledıye spor tesıslerıne yatırım yapıyoruz dıye algı calısması yapıyor.Cumhurbaskanımızın vızyonuyla hıc alakası olmayan bu beledıye baskanını ıstemıyoruz.Gsb ıl muduru ve askf baskanı da tam bır kukla.Boyle askf baskanı ıl muduru ve beledıye baskanı olmaz olsun. Hayatımda gordugum en ıtici adam askf baskanı olmus.il müdürü desen bugun yarın gıdecem ayagına takılıyor.Bu kafada olan adamlardan coruma hayır gelmez.

Avatar
Ayşe tümen 2023-01-23 23:11:32

Yaa kardesım boyle ıs olur mu.Yılların emegı olan sahalar nasıl yıkılır.Bu kadar guzıde bır merkez nasıl yok edılır.Askf ne ıs yapar.Genclık spor muduruneredesın??? Beledıye kendı cıkarları dogrultusunda hareket edıyor.Corumun vekıllerı neredesınız. Allah askına mantıklı olun bıraz.Amacınız corumda sporu bıtırmek mı. Sporu sporcuyu desteklerıyorız naraları atıp duruyordunuz.Yıkarak mı destek oluyorsunuz. Cumhurbaskanı bu yaptıklarınızı duysa keske bır duysa...

banner165