‘Çorum'u sağlıkta olduğu gibi spor kenti yapacağız’

AK Parti Çorum Millevekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum'un sağlıkta olduğu gibi spor kenti yapacaklarını söyledi.

30 Temmuz 2022 Cumartesi 01:00
‘Çorum'u sağlıkta olduğu gibi spor kenti yapacağız’

AK Parti Çorum Millevekili MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün spor yatırımlarını değerlendirdi.

CEMİL ÇAĞLAR'IN EV SAHİPLİĞİNDE TOPLANTI

Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar’ın ev sahipliğinde Özel İdare Müdürü Recep Çıplak, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, bazı şube müdürleri ile amatör spor kulüplerinin temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantıda yaklaşık bir saat süren sunum yapan Ceylan, Çorum’u sağlıkta olduğu gibi spor kenti yapma hususunda önemli mesafe kat ettiklerini ifade etti.

'MERKEZ VE 14 İLÇENİN RÖNTGENİNİ ÇEKTİK'

Çorum merkez ve 14 ilçenin spor yatırımları ve noksanlıklarına ilişkin röntgenini çektiklerini vurgulayan Ceylan, şöyle dedi:“Mecitözü’nde yapmış olduğumuz soyunma odalarıyla beraber büyük bir stadyum. Yine aynı şekilde şu anda Ortaköy’de tamamlıyoruz. Karahacip köyünde standartlara uygun stadyum yapıyoruz. Yine aynı şekilde Alaca’da çalışmalarımız sürüyor. Oğuzlar’da, İskilip’te çimi tekrar sentetik yapıyoruz. Bayat’ta ilk yaptığımız yerlerden biriydi. İl başkanı iken söz vermiştim. Sungurlu’da şu anda stadyumla birlikte güreş eğitim merkezinin, gençlik merkezinin, yüzme havuzunun inşaatı devam ediyor. Alaca’da gençlik merkezini bitirdik yarı olimpik yüzme havuzunun inşaatı devam ediyor. Osmancık’ta yine badminton, güreş eğitim merkezi, yüzme havuzu devam ediyor. Dodurga’da kapalı spor salonu yapımı devam ediyor. sayacağım onlarca yatırım var."

4 MAHALLEYE 3 MİLYONA MİNİ YÜZME HAVUZU

Milletvekili Ceylan, merkezde Gülabibey ve Ulukavak’ta yarı olimpik yüzme havuzunu tamamlayacaklarını belirterek, “Çorum’da 4 tane toplam değeri 3 Milyon TL olan portatif yüzme havuzu Gülabibey, Ulukavak, Kale ve MimarSinan Mahallelerinde şu anda kurulum aşamasında. Her zaman istediğimiz yere kurup kullanabileceğimiz şekilde tasarlandı. Sabit olanlar ayrı. 3500 kişilik kapalı spor salonumuzu da bitireceğiz. Bireysel sporların da yapılabileceği salonumuzu bu sene içinde bitirmeyi planlıyoruz” dedi.

ŞEHİR STADI İÇİN SEZON ÖNCESİ PARA AYIRDIK

Ceylan, şehir stadının eksiklikleri için sezon öncesi 3 milyon lira ödenek ayırdıklarını, turnikeler dahil yarım kalanları bitirip yenilerine başlayacaklarını, mevcut stadyumumun en üst katında 800 metrekare alanda gençlerin faydalanabileceği bir alanın ödeneğini sağladıklarını ayrıca amatör spora geçen yıldan 8 kat fazla destek sağlanacağını kaydetti.

Ceylan, Çorum İl Özel İdaresi’ne 40 milyon lira ödenek aktarıldığını, Çorum’un Türkiye’de özel idareye en fazla ödenek ayrılan 3 ilden birisi olduğunu iddia etti.

Son Güncelleme: 30.07.2022 10:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2022-07-30 11:39:49

Çorum daki sporu Ahmet Sami Ceylan Sağlıktaki gibi yapacaksa Eyvah Eyvah diyorum daha da bişey demiyorum.Sami Ceylan Allasen gölge etme başka ihsanistemez

Avatar
Geçici ahçı 2022-07-30 12:29:56

Tam aydınlanacağım, beni alıyor bir gülme... ????

Avatar
Diş hekimi 2022-07-30 16:22:50

Türkiye'nin en eski en kötü adsm binasına sahip ili için iddalı açıklamalar

Avatar
Çorum lu 2022-07-30 11:09:39

Bu kafa ile giderseniz, nah yaparsınız, İskilip i bitirelim derken Çorum bitti haberin yok, Yozgat, Amasya, Tokat a bir bakda öyle konuş. Vizyon lazım.

Avatar
Öz İskilip li 2022-07-30 11:04:52

İskilip e bir kapalı spor salonunu çok gören zihniyet boş konuşuyor, Avrupa, Balkan, Kırkpınar Şampiyonu İskilip den, sen Bayat, Dodurga vb boş yere yap dur, kol ssati alırsın. İskilip deki Şampiyon çocuklarin antrenman yapacak salon ve duş imkanı yok, utanın.

Avatar
Bayatlı 2022-07-30 12:25:11

İskilip de kapalı salon hakikaten yok mu, tarihi İlçemize ayıp olmuş Avrupa Şampiyonu bile İskilip den, yakında Dünya Şampiyonu çıkarsa mahçup olurlar. Vekiller göreve, biraz adil olun.

Avatar
Osmancuk 2022-07-30 12:42:51

Oğuzhan da level atlacakti Çorum a, laf olsun diye konuş AsC

Avatar
Rahmi 2022-07-31 02:06:25

Bu söylemler çok güzelde. Dış ve göz için; Hastaneden denilen şudur; Samsun'a veya Ankara'ya gitmen gerek. Burda yapamayız diyor, Doktorlar. Bu durum maalesef dünde böyleydi.