Çorum’u temsil ettiler

Altın Hamle Gençlik ve Spor Kulübü, 30 Haziran - 7 Temmuz tarihleri arasında Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Denizli’de gerçekleştirilecek Türkiye Kulüpler Şampiyonası’nda Çorum’u temsil edecek.

29 Haziran 2013 Cumartesi 09:33
 Çorum’u temsil ettiler

Bu yıl Denizli’de düzenlenecek Türkiye Kulüpler Şampiyonası’na toplam 56 takım katılırken Çorum’u temsilen de Altın Hamle Gençlik ve Spor Kulübü katılacak. Önceki yıllara nazaran kadrosunda revizyona giden Altın Hamle, Azerbaycan Bayanlar Şampiyonu Kyhala Abdulla’yı kadrosuna kattı. Kulüp, Antep, Urfa, İzmir, İstanbul illerinden de sporcuları transfer ederek bu yıl ilk defa uygulanacak birinci veya ikinci lig yolunda iddialı bir şekilde müsabakalara çıkmak istiyor.

Altın Hamle Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Çetinoğlu, 3 yıldır Türkiye Kulüpler Şampiyonası’na katıldıklarını belirterek, “Bu yıl en iyi performansı göstereceğiz. Öncelikli hedeflerimizden biri olan ilk sırayı alarak birinci lige çıkmayı düşünüyoruz. Bu hedefi tutturamadığımız taktirde ikinci hedefimiz 2014 yılında oluşturulacak olan ikinci lig takımları arasında kalmak. Bunun için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Çorumlu iş adamlarının bir zeka sporu olan satranç sporunu desteklemeleri gerektiğini, böyle büyük bir turnuvada yer almanın maddi açıdan bir bedeli olduğunu da sözlerine ekleyen Çetinoğlu, “Reklamını yapacağımız bir sponsor dahi bulmakta zorlanıyoruz.” diye konuştu.

Altın Hamle Gençlik ve Spor Kulübü’nün Gürcistan uyruklu oyuncularından Valerina, dün Çorum’a gelerek takımdaki diğer oyunculara katıldı. Takımdaki oyuncular gerekli çalışmaları tamamladıktan sonra yarın akşam Türkiye Kulüpler Şampiyonası’na katılmak üzere yola çıkacak.





Son Güncelleme: 29.06.2013 09:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.