Elif Dila Amerika’ya transfer oldu

Çorumlu basketbolcu Elif Dila Bayrak, yeni bir başarıya imza atarak bu kez Amerika’ya transfer oldu.

13 Mayıs 2022 Cuma 19:50
Elif Dila Amerika’ya transfer oldu

Çorum Basketbol İhtisas Kulübü ve Fenerbahçe Spor Okulu küçük takım oyuncusu iken başarısı ile dikkat çekerek burslu olarak Ankara Çankaya Üniversitesi’ne transfer olan Basketbolcu Elif Dila Bayrak, yeni bir başarıya imza atarak bu kez Amerika’ya transfer oldu.

Alt yapılarda okul ve kulüp takımlarında çeşitli şampiyonluklar yaşayan Elif Dila Bayrak, U 18 Milli Takım kadrosunda yer alıyordu.
ABD’nin California State Fresno Basketbol Takımı bu seneki 4’üncü transferini Türkiye'den duyurdu.

Fresno State Başantrenörü Jaime White yaptığı açıklamada "Elif harika bir sıçrama yeteneği ve çok yönlülüğe sahip. Elif,  185 boyunda kanat açıklığına sahip ve bir çok pozisyonu rahatlıkla savunabiliyor. Hücumda 3 sayının gerisinden tehdite sahip ve tam sahada olağanüstü. Buldoglar olarak geleceği için çok heyecanlıyız.

Çorum Basketbol İhtisas Kulübü ve Fenerbahçe Spor Okulu Antrenörü Yaşar Yılmaz ile antrenörler Murat Çalışkan ve Abdurrahman Türker, “Sporcumuz hakkında olumlu görüşler bildirmesi ilk hocaları olarak bizleri son derece mutlu ederken benzer sporcuları yetiştirmek için çalışmalarımız devam etmektedir. Sporcumuza başarılar diliyoruz.” dedi.

Son Güncelleme: 13.05.2022 19:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu az da olsa sorumlu 2022-05-13 21:56:50

Tebrikler önce antrenörlerini sonra kendisini yolun açık olsun.

Avatar
Çorum 19 2022-05-14 00:06:55

Büyük başarı tebrikler