Forma verilmez, alınır

Çorum Belediyespor Başkan Yardımcısı Ömer Balaban, genç futbolculara mesaj verdi

02 Ocak 2018 Salı 21:09
Forma verilmez, alınır

Çorum Belediyespor Başkan Yardımcısı Ömer Balaban, son yılların alt yapıdan en çok ismi kadrosuna dahil eden yönetim olduklarını söyledi.

Futbolda altyapının büyük önem arz ettiğine dikkat çeken Balaban, genç futbolcular için kulüp olarak tüm imkânları seferber ettiklerini kaydetti.

Alt yapından takıma dahil ettikleri futbolcularla ilgili olarak Teknik Direktör Yusuf Tokuş ile de sürekli iletişim halinde olduklarını belirten Balaban, şöyle dedi; “Şuan itibariyle altyapıdan en çok ismi kadroya dahil eden yönetimiz. Futbol kulüplerinde altyapıların önemini de çok iyi biliyoruz. Teknik direktörümüz Yusuf Tokuş ile de sürekli olarak bu futbolcularımızla ilgili iletişim halindeyiz. Hocamız da fırsat buldukça onlara şans vermeye gayret gösteriyor. Bugün Ankara Demirspor ile oynadığımız hazırlık maçında olduğu gibi. Kamuoyunun kadroda çok daha fazla Çorumlu görme arzusu olabilir. Ancak unutulmasın ki, şuan şampiyonluk hedefine giden bir takımımız var. Bu yolda da bize tecrübeli isimler şart. Bununla birlikte genç futbolcularımızın da formayı kapabilmek uğruna çok daha fazla çalışmaları gerektiğine inanıyoruz. Kendilerine verilen şansı iyi kullanmaları gerekiyor. Biz onlar için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Onlara düşen sadece gereğinden daha fazla çalışmak. Eğer ileriye dönük bir hedefiniz varsa ve size bu imkân sunulmuşsa bunun için elinizden gelenin en iyisini yapmak zorundasınız. Aksi takdirde yarın yaşanabilecek olumsuz gelişmelerden de yine bu futbolcularımız sorumlu olacaklardır. Unutulmasın ki, futbolcuya forma verilmez. Futbolcu formayı alır. Her şeye rağmen bizler gençlerimize inanmaya ve güvenmeye devam edeceğiz. Onlardan tek istediğimiz çok daha fazla gayretli olmalarıdır”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.