Osmaniye Emniyet Müdürü’ne teşekkür

Çorum Belediyespor Kulübü Başkanı Ömer Balaban, maçta güvenliği sağlayan osmaniye Emniyet Müdürü ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti

02 Nisan 2018 Pazartesi 12:13
Osmaniye Emniyet Müdürü’ne teşekkür

Çorum Belediyespor Kulübü Başkanı Ömer Balaban, Osmaniye deplasmanında oynadıkları maçta üst düzey güvenlik sağlayan emniyet birimlerine teşekkür etti.

Osmaniyeli bazı taraftarların günler öncesinden yaptıkları olumsuz paylaşımlara rağmen en ufak bir sorun yaşamadan maçı tamamladıklarını belirten Balaban, “ Osmaniyespor taraftarlarının maçtan günler öncesinde yaptıkları olumsuz paylaşımlara ve tehditkar tavırlarına rağmen bu zorlu deplasmanı en ufak bir sorun yaşamadan atlatmış bulunmaktayız. Bu nedenle de Osmaniye il sınırlarına ayak bastığımız andan itibaren kafilemizle yakından ilgilenen ve en üst düzeyde güvenliğimizin sağlanmasında katkısı olan başta Osmaniye İl Emniyet Müdürü Sayın Nurettin Gökduman ve teşkilat mensuplarına gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.