Şimdi susma zamanı ve susuyorum

Çorumspor FK 2. Başkanı Mustafa Şeker, yaşanan son gelişmeler üzerine bir paylaşımda bulunarak, 'şimdi susma zamanı ve susuyorum.' dedi.

07 Şubat 2020 Cuma 09:29
Şimdi susma zamanı ve susuyorum

Çorumspor FK 2. Başkanı Mustafa Şeker, “Hiç kimse Çorumspor’dan büyük değildir.” Dedi.

Çorumspor’da yaşanan son gelişmeler üzerine sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Şeker, şöyle dedi; “Herkesin yolu açık olsun! Hiç kimse bize bedeli olmayan bir hizmet vermemiştir. Biz bugüne kadar bize hizmet veren herkesin bedelini de son kuruşuna kadar ödemişizdir. Gün gelir ihtiyaç duyarsak dün olduğu gibi yine bedelini öder o hizmeti bedeli karşılığında alırız. Şimdi susma zamanı ve susuyorum. Başkanın da dediği gibi güneşli günler geldiğinde konuşulması gerekenler tüm açıklığıyla konuşulur. Biz daha ölmedik, hiç kimse Çorumspor’dan daha büyük değildir. Bu, böyle biline.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hep Susun 2020-02-07 19:21:44

Hep susun marifetmiş gibi. Arkadaş bildiklerinizi açıklamadığınız sürece hiçbir zaman geleceğe emin adımlarla gidemezsiniz. Anlatın Hamit ve Zeki Gül'ün belediyespor'u nasıl çiftliğe çevirdiğini. Anlatın ki sonra gelecekler yapamasın

Avatar
Ferdi 2020-02-07 20:56:40

Hamit ışık Oğuzhan Yalçın gibi adlarına futbol insanı denilen kişiler futbolcu iken bu memleketin takımına ne katmışlar ki yönetici idareci olarak ne katacaklar yazık bunları futbolda söz sahibi ediyorlar istifa etmiş iyi etmiş geç bile kalmış işi bilen vizyonu Olan kişileri takım yönetimine getirin şovenist şahsiyetleri değil

Avatar
Çorumspor 2020-02-07 15:11:35

Fatih Başkan Mustafa Başkanım ALLAH yolunu açık etsin bir zamanlar Çorumsporu amatöre kadar düşürenler utansın, yeni takım belediyenin elinde iken harcanan paralarla takım çıkamadı, ama siz çıkardınız 2. lige, siz bizi 3. lig bataklığından kurtardınız, kulak asmayın sağda solda konuşanlar, bu taraftar sonuna kadar yanınızda sayın başkanlarım.

Misafir Avatar
Veli 2020-02-07 23:02:11 @Çorumspor

Senin başkanlarım dediklerin kısa zamanda takımı çorumdan götürürler merak etme. Çorum futbol takımsız kalırsa hiç şaşmayın. Allah bunların topunu bildiği gibi etsin. Dahada rezil olacaklar. Yesinler birbirlerini.

Beğenmedim! (1)
Avatar
Salih 2020-02-07 18:01:58

Çorumspor rumüzlu kardeşime aynen katılıyorum.Başkanın ve ekibinin sonuna kadar arkasındayız.Çorum FK süper lige çıkacak inşAllah.Oda yakındır inşAllah.Fatih başkanımı rabbim başımızdan eksik etmesin.Yaptıkları unutulmadı ve unutulmayacak