Spor yatırımları devreye alınıyor

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Çorum merkez ve ilçelerine söz verdiği spor yatırımları devreye alınıyor.

10 Haziran 2020 Çarşamba 21:42
Spor yatırımları devreye alınıyor

AK Parti Çorum heyeti Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun bakanlıktaki makamında ziyaret etti.

Ediğdimiz bilgilere göre; görüşmede Bakan Yardımcısı Ihsan Selim Baydaş, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı İl Başkan Yardımcıları Ercan Daşdan ile Murat Günay hazır bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Çorum ziyaretinde söz verdiği, bir kısmı başlatılarak tamamlanan, önemli bir bölümü ise proje aşamasında olan yatırımların ele alındığı toplantıda, bakanlığın önümüzdeki dönemde il merkezi ve ilçelerde inşaat işlerine başlayacağı, gençlik merkezleri, spor sahaları, güreş eğitim merkezi, spor sahaları, yüzme havuzları gibi yatırımlarla ilgili istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu. Konuyla ilgili detaylı bilginin çalışmalar tamamlandıktan sonra bakanlık tarafından basın toplantısı ile kamuoyuna duyurulacağı öğrenildi. Ayrıca yatırımlarla ilgili protokoller imzalanacak.

Son Güncelleme: 26.06.2020 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 2020-06-25 20:58:24

Alındı mı?