Ulukavakspor’da hakeme tepki

Ulukavakspor 2. Başkanı Mustafa Erkan, hafta sonu Çorum’da oynanan Fatsa Belediyespor maçında yaşanan...

05 Mart 2015 Perşembe 16:12
 Ulukavakspor’da hakeme tepki


Ulukavakspor 2. Başkanı Mustafa Erkan, hafta sonu Çorum’da oynanan Fatsa Belediyespor maçında yaşanan olaylarla ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı. Erkan, Çorum’un Bölgesel Amatör Ligdeki (BAL) tek temsilcisi olan Ulukavakspor’un bu sezon mutlaka ligde kalacağını ifade ederek, Fatsa Belediyespor maçında yaşanan hakem hatalarına dikkat çekti. Maç sonu yaşanan olaylarla ilgili olarak Ulukavakspor’dan bir, Fatsa Belediyespor’dan da 3 oyuncunun ceza almasının beklendiğini kaydeden Mustafa Erkan, “Ordu Temsilcisi Fatsa’nın maçına Karadeniz Bölgesinden hakemin gönderilmesi yanlış oldu. Bu olayların bu noktaya gelmesinde hakemin katkısı büyüktü. Bizim sayılmayan golümüz ofsayt gerekçesiyle verilmedi. O pozisyonda ofsayt yoktu. Fatsa Belediyespor’un attığı ilk golde de bariz ofsayt vardı. Hakem golü verdi. Futbolcularımızda bu anlardan itibaren hakemin verdiği yanlı kararlarla hakem tarafından kışkırtıldı” dedi.


OLAYLARI TASVİP ETMİYORUZ


Çorumlular olarak son derece misafirperver insanlar olduklarını vurgulayan Ulukavakspor 2. Başkanı Mustafa Erkan, “Bu olaylar hiç hoş olmadı. Ne olursa olsun bize yakışmadı” ifadelerini kullandı. Futbolcuların hakem hatalarından sonra hırs ve moralinin daha da arttığını hatırlatan Erkan, “Yeni oluşturulan yönetim bu olayların üzerinde hassasiyetle duruyor. Futbolcularımız ve yönetim olarak daha çok kenetlendik. Bu sene ne olursa olsun BAL Liginde kalacağız. Bizim Ulukavakspor olarak isteğimiz maçlarımızı yöneten hakemlerin adil kararlar vermeleri, hakem kararları maçları etkilememeli” diye konuştu.


OTOBÜS VE TESİS ÇALIŞMASI


Yeni yönetim olarak ilk hedeflerinin Ulukavakspor’un ligde kalması olduğunu kaydeden 2. Başkan Mustafa Erkan, bir sonraki sezonun planlamalarının şimdiden yapılmaya başlandığını bildirdi. Yönetim olarak maddi sıkıntıları bir nebze olsun çözdüklerini dile getiren Erkan, “Ayrıca yönetim olarak hedeflerimizden birisi de Ulukavakspor’a modern bir tesis kazandırmak. Bu sene bir diğer hedefimiz ise Ulukavakspor’umuza takım otobüsü kazandırmak. Seneye güçlü bir takımla şampiyonluğa oynayacağız. Ulukavakspor sevdalıları hiç merak etmesinler, bu takım en iyi konuma gelecek” dedi. 



Son Güncelleme: 05.03.2015 16:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.