Yeni Çorumspor'dan kamuoyuna

Yeni Çorumspor Yönetim Kurulu ‘Kamuoyuna’ başlıklı bir açıklama yaptı.

07 Mart 2019 Perşembe 17:56
Yeni Çorumspor'dan kamuoyuna

Yeni Çorumspor Yönetim Kurulu ‘Kamuoyuna’ başlıklı bir açıklama yaparak, bazı basın yayın organları ile sosyal medya hesaplarında AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın’on devreye girmesi sonucu Spor Toto’dan kulübe ekstra 250 bin lira ödenek çıkarıldığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Kulüp yönetimi, Yeni Çorumspor’u azami düzeyde siyasetin üzerinde tutmaya özen gösterdiklerini belirterek, “İşin aslına gelince ülkemiz liglerinde mücadele eden bütün takımların 3. Ve 4. Haftada aldıkları Spor Toto reklam gelirini 25. Haftada alabildik. Aslında yine üvey evlat muamelesi gördük. Gelinen noktada hak etmiş olduğumuz bu paranın bir hayli gecikmeli de olsa hesabımıza yatması noktasında AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Sayın Halil İbrahim Aşgın Bey’in konuyu Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muhammet Kabapoğlu’na iletmesi sonucu çözüme ermesi adına gereken görüşmeler nihayet yapılmış ve hak ettiğimiz miktar hesabımıza nihayet aktarılmıştır.” denildi.

İşte Çorumspor’un ‘Kamuoyuna’ başlıklı o açıklaması:

Son Güncelleme: 07.03.2019 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumspor 2019-03-08 11:57:45

Fatih Başkanımızın ALLAH yolunu açık etsin, Salim Uslu vekilin zamanında 6 ve 7 sene öncesi Çorumspora unutmadıysam süper totodan 600 bin tl ve ve 300 bin tl ye topçu satılmıştı tarihinde sezona sıcak parayla girilmiştir ama o zamanki yöneticiler beceremedilermi yoksa işin içinde başka bir şeyler varmıydı? tarihinde en sıcak parayla sezona girilmişti ama transfer tahtası açılamadı çorumspor düştü düştü. Şimdi ise sene başında gelecek para şimdi geliyor onun haberini yapıyorlar. Fatih Başkanımıza yardımcı olalım bu şehir bu takım hepimizin