10 milyon geldi, bu yıl açılacak

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde 2017 yılında yapımına başlanılan huzurevinin tamamlanması için 10 milyon lira ödenek gönderildi.

15 Ocak 2022 Cumartesi 17:22
10 milyon geldi, bu yıl açılacak

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde 2017 yılında yapımına başlanılan huzurevinin tamamlanması için 10 milyon lira ödenek gönderildi.

Koyunbaba Mahallesinde bulunan mülkiyeti hazineye ait 11 bin 398 metrekare alana Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile yapılan protokol sonrası Osmancık Belediyesi tarafından huzurevi yapımına başlandı. Ancak Belediye imkanları ile yapımına başlanılan inşaatı tamamlanamayacağı anlaşılınca inşaatın kalan kısmının Bakanlık tarafından tamamlanıp hizmete açılması için Belediye meclisi aldığı bir karar ile huzurevi inşaat yapımı işi ile ilgili tüm hak ve yükümlülüklerinden vazgeçti.

Bu gelişmelerin ardından, yapımına 2017 yılında başlanan ancak belediye imkanları ile tamamlanamayan Osmancık Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin inşaatı için Osmancık Kaymakamlığı’na 10 milyon ödenek aktarıldığı bildirildi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Şerif Okudan, “Osmancık Huzur Evinin inşaatının tamamlanması İçin Milletvekilimiz Oğuzhan Kaya‘nın girişimleri sonucu 10 milyon ödenek Osmancık Kaymakamlığına aktarıldı. İnşallah 2022 yılı içerisinde huzurevinin inşaat ve tefrişatını bitirerek hemşerilerimizin hizmetine açılacaktır. Hayırlı Uğurlu olsun” dedi.

Huzurevi inşaatı tamamlandığında 100 yatak kapasiteli olarak hizmet verecek. Huzurevinde tercihe göre tek kişilik yada çift kişilik banyolu odalar yer alacak.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2022-01-15 17:28:27

başlangıç 2017 çatı kapanmış başka bir ilçemizde çatı kapanmamış şekilde bina bekliyordu diğer kamu binası

Avatar
Şahin 2022-01-15 18:02:49

inşaatın yarıdan fazlası vatandaşın jatjısı ile ypıldı. Özellikle merhum iş insanı Rıfat Göbel'in çimento kum ve demir katkısı ile inşaat bu hale geldi. Mekanı cennet olsun. Vatandaş rumuzu ile yazan vatandaş durum bu. Tabii ki devlet katkısı da önem arz ediyor. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.

Avatar
mahmut 2022-01-15 18:44:04

hayırlı,uğurlu olsun.artık açılsın yani....