49 bin liraya herkes konteyner ev sahibi olacak!

Çorum'da Sanayi Sitesi'nde üretim yapan Özer Konteyner, yılın dev kampanyasını dev bir adımla başlattı

29 Mayıs 2023 Pazartesi 20:24
49 bin liraya herkes konteyner ev sahibi olacak!

Özer Konteyner yılın dev kampanyasını dev bir adımla başlattı.

3x7 ahşap görünümlü boş konteynerler anahtar teslimi ve 2 yıl garantili
Çorum ve bölgesinde 20 yıldır geniş bir Pazar ağına hizmet veren Özer Konteyner, yaz mevsimini girerken başlattığı ‘Dev Kampanya’ ile sektörde dikkatleri üzerine topladı.

HERKES KONTEYNER SAHİBİ OLSUN

Özer Konteyner Sahibi Adem Özer, Türkiye’nin 100. yıl hedeflerinde herkesi Konteyner sahibi yapmak olduğunu belirterek “Özer Konteyner tecrübeli kadro ve teknik donanımı ile uzun yıllar geniş bir müşteri ağına hizmet verirken Güven ve saygı unsurlarını ilke edinmiştir. Ülkemizin 100. yıl hedefleri çerçevesinde ‘Herkes konteyner sahibi olsun’ düşüncesi ile 3x7 ebatında boş  Konteyner evi  anahtar teslimi sadece 49 bin TL’ye veriyoruz”dedi.

İÇ ANADOLU VE KARADENİZ’E HİZMET VERİYOR

3x7 ebatında boş konteyner evlerin;  EPS dolgu sandviç panel, laminat görünümlü mineflo taban, PVC donanımlı pencere ve  galvaniz saç panel kapı ile bütünleştiğini ifade eden firma sahibi Adem Özer, konteyner evlerde  tecrübeli teknikerler tarafından  test uygulamaları  ile elektrik ağı uygulandığıni belirterek, Özer Konteyner’in Çorum merkez ve ilçeleri ile birlikte iç Anadolu ve Karadeniz Bölgesi'ne hizmet verdiğini hatırlattı.

TANITIM VE SATIŞ İÇİN SHOWROOM AÇILDI

Çorum Sanayi Sitesi Ankara Yolu 5. Cadde’de faaliyet gösteren Özer Konteyner, 1000 metrekare alanda uzman kadro yapısı ile üretim yaparken, firma Çevre Yolu üzerinde Traktör Galericiler Sitesi yanında hizmete sunduğu tanıtım ve satış Showroom’da kampanya ürünlerini müşteri ile buluşturmaya başladı.

49 BİN LİRADAN SATIŞA SUNULDU

Özer Konteyner’in  49 bin liradan piyasaya sunduğu 3x7 boş ahşap ve beyaz panel görünümlü ürünlere vatandaşların yoğun ilgisi gözleniyor.

İLETİŞİM İÇİN ARAYIN

Özer Konteyner Pazar günleri dahil haftanın her günü müşterilerine hizmet sunarken firma 0542 566 57 85 numaralı hattını müşteri ağının hizmetine sundu. (Advertorial)

Son Güncelleme: 29.05.2023 19:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erdi 2023-05-30 01:11:00

Kaç metrekare, kaç oda mesala
İçinde ne var. Biraz bilgi verseydiniz ya. Bomboş bir haber.

Avatar
Selim 2023-05-30 11:29:16

Sanki çok ucuzmuş gibi anlatıyor, rakamlar ne kadar küçüldü, bu fiyata bir iki yıl önce ev alınıyordu.

Avatar
Çorumlu 2023-05-30 13:40:12

Bu saatten sonra kimse pahalı demesin