Ali Kuşçu Mescidi açılıyor

Çorum Belediyesi'nin HİTÜ MYO Kampüsü'nde inşa ettiği Ali Kuşcu Mescidi ibadete açılıyor.

24 Haziran 2020 Çarşamba 16:30
Ali Kuşçu Mescidi açılıyor

Çorum Belediyesi tarafından Hitit Üniversitesi Meslek Yüksek Okulları Kampüsü içerisinde inşa edilen Ali Kuşcu Mescidi ibadete açılıyor. 26 Haziran'da kılınacak Cuma namazı ile birlikte ibadete açılacak olan mescit 500 kişi kapasiteli.


Yapılan açıklamaya göre, Hitit Üniversitesi’nde okuyan öğrenciler ile bölge sakinlerinin yoğun olarak kullanacağı Ali Kuşcu Mescidi, iç ve dış mimarisiyle dikkat çekiyor. Meslek Yüksekokulları bölgesinde ibadethane eksikliğinin Ali Kuşcu Mescidi ile tamamen giderilmiş olacağının altını çizen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, "Belediyemiz tarafından başlatılan mescit inşaatını hızlı bir şekilde tamamladık ve bugün açılışa hazır hale getirdik. Üniversite öğrencisi kardeşlerimiz ve bölge sakinlerimizin ihtiyacına cevap verebilecek 500 kişi kapasiteli estetik bir görünüme sahip, Çorum'umuza yakışır bir mescidimiz. Mescidimizi tamamlayıp ibadete açıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ali Kuşcu Mescidimizi, 26 Haziranda Cuma namazıyla birlikte Kuran-ı Kerim tilaveti eşliğinde asıl sahibi olan bölge halkımıza teslim etmiş olacağız. Tüm halkımızı açılışımıza davet ediyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 26.06.2020 14:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum 2020-06-24 19:25:24

Büyük eser büyük yatırım helal olsun..

Avatar
Mürşidi Kamil 2020-06-24 23:23:29

Bu güzel eseri kazandıranlardan Allah razı olsun.

Avatar
Mütayit 2020-06-24 17:08:44

Herkese teşekkür ederim. Başta T.Y. Abim E. abim olmak üzere bana yediren ve benim yedirdiğim herkese. Çok güzel bir eser çıktı !! Rabbim sebep olanları biliyor. Bana ne takım elbiselere ne rüşvetlere ne yalan dolanlara ne kuzu pirzolalara mal oldu.

Misafir Avatar
tolga 2020-06-24 18:31:14 @Mütayit

ellerine sağlık güzel olmuş... camiye gir iki rekat şükür namazı kıl birşeyin kalmaz...

Beğenmedim! (1)