Ankara'dan talimat bekleniyor

Çorum ile Sungurlu ilçesi arasında Ortalama Hız Tespit sistemi kuruldu, Ankara’dan faaliyete geçirilmesi için talimat bekleniyor.

06 Ocak 2022 Perşembe 00:14
Ankara'dan talimat bekleniyor

Çorum ile Sungurlu ilçesi arasında Ortalama Hız Tespit sistemi kuruldu, söz konusu siistemin faaliyete geçirilmesi için Ankara'dan talimat bekleniyor.

Edindiğimiz bilgiye göre; Çorum çıkışı ile Sungurlu ilçesi arasında Ortalama Hız Tespiti için gerekli sistem kuruldu. Sistemin aktif hale getirilmesi için Ankara’dan talimat bekleniyor.

ÇORUM ÇEVRE YOLU İÇİN EDS

Öte yandan Çorum Belediyesi tarafından çevre yolu geçişinde yaşanan trafik kazalarının önüne geçilebilmesi ve kent trafiğinin daha sürdürülebilir olması amacıyla Elektronik Denetim Sistemi (EDS) kuruluyor. Sistemin Çimento Kavşağı ile Organize Sanayi Bölgesi arasında devreye girmesi için çalışma yapılıyor.

Son Güncelleme: 06.01.2022 12:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2022-01-07 17:26:57

Milletimizi soyduğunuz azmi geldi sizin dininiz imanımız para yeter artık sizleri Allah'a havale ediyorum zalimligin bukadarınada pes doğrusu

Avatar
Ercan 2022-01-08 13:15:31

Ya zaten 120 gidilen yolu durmadan 50.ye 70 dusuruyor birde bunu çıkartın 90 gitsinler valla 2023 seçimlerini dört gözle bekliyoruz yeter artık bıktık sizin bu olmadık kararlarınizdan hele o alkolle gelen zam lan adamlar kaçak içki yapıyor alıyor ölüyor siz indirim yapacağınıza zam yağmuru herşeye zam bizde yapacağız o mührü vuruken

Avatar
hulagu han 2022-01-07 11:09:07

Ankaradan gelmesin o talimat...Zaten arabaya binen azaldı.İstanbulda bile yıllardır çözülemeyen trafik sorunu çözüldü de çorum damı çözülmeyecek...EDS ye de gerek kalmadı.Çimento fabrikasından organize sanayi bölgesi arası mesafede zaten çok uzundu.Araçların tren vagonu gibi gitmesinde gerek kalmadı.