Babacan’ın motivasyon gecesinde ödül yağmuru

1975 yılından beri Çorumlular’a hizmet veren Babacan Giyim, yatırımları ve Çorum’a kazandırdığı mağazalarıyla takdir toplarken, personeline yönelik sürdürdüğü faaliyetlerle de dikkat çekiyor.

06 Şubat 2013 Çarşamba 16:12
 Babacan’ın motivasyon gecesinde ödül yağmuru

 

Geleneksel Motivasyon Gecesi’nde 5 ayrı mağazasının personelini Anitta’da ağırlayan Babacan Giyim, gecede emektar ve başarılı personelini ödüllendirdi.

Anitta Otel’de gerçekleştirilen geceye Babacan Giyim Sahipleri Nuri Körekoğlu, Yakup Körekoğlu, Mustafa Ertürk, Babacan Giyim, Tepe Home Mağazası, Çorum Ekol, Çorum Chıma ve Samsun Chıma Mağazası çalışanları olmak üzere toplam 61 personel aileleri ile birlikte katıldı.

Yatırımları ve personel yapısıyla dev bir aile olan Babacan Giyim’in Motivasyon Gecesi’nin açılış konuşmasını İnsan Kaynakları Yöneticisi Merve Körekoğlu yaptı.

Gecede 5 yılını dolduran personelin yanısıra, en çalışkan, en sempatik, ilk personel, en meraklı personel ve en sevilen personel kateforilerinde ödüller sahiplerini buldu.

Sema Erdoğan, Osman Beğdilli, İbrahim Emniyet 5 yılını dolduran personel olarak ödül alırken,, en çalışkan bayan personel ödülünü Sevda Karaoğlan, en çalışkan erkek personel ödülünü de Adem Kırgın aldı.

Samet Baykal’a en sempatik personel ödülünün verildiği gecede, en sevilen personel Nuray Özkaya, Mariobet en meraklı personel ise Fatma Çalışkan olarak belirlendi. Tepe Home Mağazası’nın ilk personeli olan Mustafa Polat da ilk personel ödülüne layık görüldü.

Babacan ortaklarından Mustafa Ertürk, personelin motivasyonunu ve mutluluğunu çok önemsediklerini, mutlu personelin kaliteli hizmeti ve güleryüzü müşteri ile buluşturan en önemli köprü olduğunu aktardığı açıklamasında, “Biz kocaman bir aile olarak, yönetici ve çalışanlarımızı ailemizin birer parçası kabul ediyoruz. İnsan olmanın hakettiği değeri, personelimizle yürekten paylaşma esasıyla mutluluğumuz da, hüznümüzü de birlikte yaşıyoruz.” dedi.

 

Yenilenmekten hiç vazgeçmedik

Babacan Giyim Mağazası İnsan Kaynakları Yöneticisi Merve Körekoğlu, Babacan Giyim ve bağlı kuruluşları olarak her zaman yenilik ve yenilikçiliğe açık olduklarını belirterek, “Yenilenmekten hiç bir zaman vazgeçmedik.” dedi.

Körekoğlu, önceki yıllar düzenledikleri motivasyon gecelerinden olumlu geri dönüşümler aldıklarını ifade ettiği açılış konuşmasında, motivasyon gecelerinin bundan sonra geleneksel olarak her yıl tekrarlanacağını dile getirdi.

Mağazamız, müşteri beklentisi ve değişen alış veriş dinamikleri doğrultusunda kendini yenilemekten hiç vazgeçmemiştir. Firmamız, 38 yıllık geçmişinde kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmış, bu sayede her zaman başarı ivmesini yu
karılarda tutabilmiştir. Bu başarıda değerli arkadaşlarımızın katkısı oldukça büyüktür.” diyen Körekoğlu, çalışanlarının mutluluğunu önemsediklerini ve bunu gerçekleştirmek için her zaman ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını söyledi.



Son Güncelleme: 06.02.2013 16:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
I.Eren 2021-01-23 00:49:06

18.01.2021 Pazartesi günü Çorum Babacan Giyim'den almış olduğumuz ürünün, beden olarak küçük geldiğini faketmemiz üzerine 2 gün sonra bir beden büyüğü ile değiştirmek için başvurduk. Ancak önce üzerindeki etiketin ipinin koptuğu, ardından kıyafetin giyildiği ve koktuğu bahane edilerek değişim yapılmadı. Akla ziyan bir esnaflık anlayışı ile 3 kuruş para kazanmaya çalışan Çorum Babacan Giyim firmasını kınıyorum.

banner165