Belediye kaçakların peşini bırakmadı

Çorum Belediyesi içmesuyu şebekesinde meydana gelen kaçakları tespit ederek şebekeye tekrar kazandırıyor.

02 Ocak 2023 Pazartesi 15:22
Belediye kaçakların peşini bırakmadı

Çorum Belediyesi içmesuyu şebekesinde meydana gelen kaçakları tespit ederek şebekeye tekrar kazandırıyor. Yapılan çalışmalar sayesinde, tonlarca su israfının önüne geçildi.

Çorum Belediyesi bir yandan sağlıklı suyu musluklara ulaştırmak için altyapıyı yenilerken diğer yandan da şebekede meydana gelen su kaçaklarına anında müdahale ediyor.

Belediye ekiplerinin su kaçağı ile mücadelede gece gündüz çalıştıklarını vurgulaya Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Kayıp kaçak tespit aracımızla yaptığımız çalışama sayesinde 2022 yılında 84 noktada su kaçağı tespit ederek anında müdahale ettik. Yapılan bu tespitler sayesinde boşa akan 1 Milyon 306 bin ton suyumuz şebekede kaldı.” dedi.

2023 yılında da kayıp kaçak ile mücadelenin aralıksız süreceğini vurgulayan Başkan Aşgın, su israfının önüne geçmek için çalışmalarımızı büyük bir titizlikle yürüteceğiz.” dedi.

Son Güncelleme: 03.01.2023 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KUBBELİ CAMİ suyunu kesin. lütfen HABER yapın 2023-01-02 23:35:28

KUBBELİ CAMİNİN şadırvanından aylardır tahliye suyu akıyor. Şamandırası bozuk. 100 tl ye bir şamandıra alıp takacak ne belediye var ne müftülük var. BELEDİYEYE bildirdik MÜFTÜLÜK bakması lazım ona bildirin denildi. Hocasına söyledim belediyeye söyledim dedi. VAH Kİ VAH HALİMİZE. Ondan sonra kaçak suyu yer altından tespite uğraşıyorlar. Ben vatandaş olarak daha nereye bildirecem. HABERCİM 19 SEN HABER YAP RİCAM BU SENDEN.

Avatar
Birbilen 2023-01-02 17:27:09

Bu kaçak degil kayıp dır.kacak la keşke basacikilabilse