Belediye’den su kesintisi uyarısı

Çorum Belediyesi Akkent Mahallesi'nde su kesintisi yapacak.

21 Ocak 2020 Salı 15:29
Belediye’den su kesintisi uyarısı

Çorum Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Akkent Mahallesinde yapacağı içme suyu çalışması nedeniyle su kesintisine gidecek.

Çorum Belediyesi Basın Biriminden yapılan açıklamada Akkent Mahallesi’nde su basınç motorunun işlevini yerine getirememesi nedeniyle yenisiyle değiştirileceğini, bu nedenle de su kesintisine gidileceği belirtildi. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yeni su basınç motoru montajını tamamlamasıyla birlikte şebekeye tekrar içme suyunun verileceğinin belirtildiği açıklamada "Akkent Mahallesinde ikamet eden vatandaşlarımız 22 Ocak Çarşamba günü saat 08.00 ile 18.00 arası çalışmalardan olumsuz etkilenmemeleri için gerekli önlemleri almaları gerekmektedir. Su kesintisi yapılacak saatler arasında ihtiyaçlarına göre içme suyu ve kullanma suyu konusunda tedbirlerinizi alınız. Belediyemiz, halkımıza daha kaliteli hizmet vermek amacıyla çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürmektedir. Halkımızın göstermiş olduğu sabır ve anlayışa teşekkür ederiz" denildi.

Son Güncelleme: 22.01.2020 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.