Beyaz alarm

Hafta başından itibaren Çorum'un da aralarında bulunduğu bir çok ilde kar yağışı bekleniyor.

19 Ocak 2020 Pazar 13:31
Beyaz alarm

Geçtiğimiz hafta Doğu Anadolu, İç Anadolu ve Karadeniz'de kar yağışı etkili olurken yeni hafta öncesinde Marmara ve Ege Bölgesi için de Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden uyarılar peş peşe geldi.
MGM'den yapılan son dakika açıklamasına göre; Pazar günü Doğu Anadolu başta olmak üzere İç Anadolu'nun bazı illerinde kar yağışı etkili olacak. 20 Ocak Pazartesi gününden itibaren Ankara başta olmak üzere Türkiye'nin birçok ilinde kar yağışını etkisini hissettirmeye başlayacak. Hava sıcaklığı düşerken, Çorum'un yanı sıra bazı komşu illerinde de etkisini gösterecek.
Geçtiğimiz haftalarda kar yağışının etkili olduğu Ankara için yeniden kar yağışının etkili olması bekleniyor. Pazartesi gece -4 derecelere kadar inmesi beklenen havanın sabah saatlerinden itibaren kar yağışı ile birlikte Ankara'ya soğuk bir gün yaşatması bekleniyor. Başkentte hafta içerisinde kar yağışının yer yer devam etmesi beklenirken perşembe gününden itibaren yeniden etkili olması öngörülüyor.

Son Güncelleme: 20.01.2020 00:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorum 2020-01-19 14:41:34

çeşke yağsa

Avatar
mesut 2020-01-19 19:45:36

Tabiki Allah bilir Ama bu sefer yarın %90 kar yağacak inşAllah.

Avatar
Aaaa 2020-01-20 00:17:20

18 ocak pazartesimi bu meteroloji kadrosu değişti galiba her dedikleri yanlış cikiyo daha günleri bilemiyorlar hava tahminini nasıl bilcekler