Bu da 'mazgal nöbeti'

Çorum Belediyesi’nin alt yapı çalışmalarının taşkını önlediği belirtilirken, sağanak yağış nedeniyle mazgallarda bugün nöbet vardı.

28 Haziran 2022 Salı 20:19

Çorum Belediyesi’nin alt yapı çalışmalarının taşkını önlediği bildirildi.

Kentte sağanak yağış etkisini sürdürürken, Çorum Belediyesi ekipleri’nin de 24 saat teyakkuzda bulunduğu vurgulandı.

Zaman zaman etkisini artıran yağışlar sırasında olası su taşkınlarını engellemek için çalışma yapan belediye ekipleri, rögarların başında nöbet tuttu. Sağanak yağmur süresince görev yapan ekipler rögarları tıkanmalara karşı temizleyerek açık tuttu.

Öte yandan Çorum Belediyesi’nin son 3 yıl içinde gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarının olumlu sonuçlarının da birçok bölgede kendini gösterdiği bilgisi paylaşıldı. Sel sorununun yaşandığı bölgelerden birisi olan Cemilbey Caddesi’nde yağmur suyu hattının yapılmasının ardından sel manzaralarının tarihe karışması örnek gösterildi.

YILLARDIR SORUN YAŞANIYORDU

Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hasan Belli, önceki yıllarda Küçük Abdullah Caddesi, Beytepe ve Kafkasevler bölgesinden gelen sel sularının Cemilbey Caddesi’nde taşkına sebep olduğunu hatırlatarak, “Çorum Belediyesi’nin bölgede yaptığı yağmur suyu hattı çalışmasının ardından artık bölgemizde taşkın sorunu yaşanmıyor. Çorum Belediyesi’ne teşekkür ederiz.” dedi.

Son Güncelleme: 28.06.2022 20:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nöbetçi 2022-06-28 22:48:52

Recep Tayyip Erdoğan caddesinde,okul 1.sokak olsa gerek logarlar hep tıkalı. Albayrak caddesinden gelen su deniz oluşturuyor. Logarlar temizlense nöbete ihtiyaç kalmaz.

Avatar
vatandaş 2022-06-28 22:00:22

Kusura bakmayın da bugun Çorum da aşırı bir yağış mı oldu da taşkın bekliyorsunuz. :))) Komik olmayın. Bunu da kendinize pay biçmişsiniz...

Avatar
mazgal 2022-06-29 20:19:48

her sağanak yağmurda Anadolu 4. ve 5. sokak suyla dolup taşıyor. Mazgallar yetersiz kalıyor olan mazgallar çöp vs şeylerle tıkanıyor akmıyor. Çözüm bulunmalı.

Misafir Avatar
murat 2022-07-01 14:30:22 @mazgal

çözüm insanlarda. yere izmarit v.s. atmaya devam. çarşıda sürekli görüyorum; özellikle mazgalın içine atıyor hayvanlar.

Beğenmedim! (0)